Çözüldü 11.2.6 dan 11.1.2 ye Downgrade

hakan_murat

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
arkadaşlar lütfen yardım
ios 11.2.6 iphone 6 kullanıyorum shsh2 kayıtlarım var ios 11.1.2 sürümüne düşüp jailbreak yapmak istiyorum 1 haftadır uğraşıyorum lütfen bana yardım edin

Lütfen konu açmadan önce forumda arama yapın.

Downgrade bu konuyu kontrol ederseniz sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.

teşekkür ederim saol haybiye uğraşıyoruz desene doğru dürüst araştırmadan etmeden ios 9.3.3 sürümümü dün jailbreak yapabilirim diye 11.2.6 ya güncelledim desene büyük hata yaptık peki şimdi bana ne yapmamı öneririsin

teşekkür ederim saol haybiye uğraşıyoruz desene doğru dürüst araştırmadan etmeden ios 9.3.3 sürümümü dün jailbreak yapabilirim diye 11.2.6 ya güncelledim desene büyük hata yaptık peki şimdi bana ne yapmamı öneririsin
Şu anda beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok maalesef

arkadaşlar lütfen yardım
ios 11.2.6 iphone 6 kullanıyorum shsh2 kayıtlarım var ios 11.1.2 sürümüne düşüp jailbreak yapmak istiyorum 1 haftadır uğraşıyorum lütfen bana yardım edin
Biraz daha bekleyelim kanaatimce 11.2.6 ya kısa zamanda jb gelicek

kardeş biz staline diye bi downgrade programı var onudamı kullanamıyoruz acaba

Bildiğim kadarıyla şu anda kullanabileceğimiz bi downgrade yöntemi yok

Benim fikrimi sorarsan Olduğun sürümde kal bence jb nin 11.2 sürümüne gelme olasılığı daha yüksek fakat dediğim gibi benim düşünceme göre jb gelirse tüm 11.2 sürümleri için gelecek
[automerge]1520350809[/automerge]
Nerden bu fikri edindin diye soracak olursan bilindiği üzere Zimperium adındaki şirket 11.2 sürümüne jb yaptı. Fakat buldukları bu açığı jb yapmak amaçlı kullanmayacaklarını açıkladılar ve bu açığı apple a bildirdiler apple da 11.2.5 sürümünde bu açığı kapattı. Fakat okuduğum bi forumda sep ve baseband dosyalarının birbirine çok benzediğini ve 11.2.5 sürümününde jb yapılabileceği yazıyordu. Son gelen sürüm 11.2.6 da ise sadece telugu hatası giderildi. Herhangi başka bi yama uygulanmadı. Dolasıyla 11.2.6 da 11.2.5 den bi fark yok :) jb gelme olasılığı çok yüksek

Not: Bunlar tamamen benim fikrim hatalıda düşünüyor olabilirim

Son düzenleme:
Geri