maalesef yapamazsınız. 11.1.2 de çalışan futurerestore nonceset adı verilen bir uygulama ile nonce değerinin cihaza ayarlanarak kullanılabiliyor. nonceset uygulaması da 11.0-11.1.2 arasındaki sürümlerde bulunan açıktan faydalandığından ve bu açık da 11.1.2 den sonra kapatıldığından maalesef şu anda bu isteğiniz mümkün değil.Arkadaşlar malum sürüm 11.2.6 olunca jbsizlik arayışa sokuyor insanı nerde ne bulurum diye
Şimdi sorum şu 11.2.6 shsh kaydı ile 11.1.2 sürümüne geri dönüş yapılabilirmi.
tabii ki o zamn olabilir.. ya da imzalar açılırsa hiç bi şeye gerek kalmadan sürüm düşürebilirsin.Peki nonceset uygulaması bir yolu bulunurda 11.2.6 sürümünde çalıştırılabilirse o zaman olabilir mi
Rica ederim dostum sorun değil yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince :)Ustad kusura bakma cahil olunca sizleride uğraştırıyoruz :) adamın biri bu yöntemle 5s ini downgrade etmiş sallıyormu acaba madem 11.2.6 ya nonceset uygulaması yüklenmiyor da o arkadaş nasıl yapmış. Hatta altına da not düşmüş sorumluluk sizdedir demiş. Kafam karıştı:)

Maalesef şuan için dönüş yok.Arkadaslar 11.2.6 dan 11.1.2 ye ssh kaydıyla donuş oluna biliyorsa haberdar edersenız sevinirim şimdiden tşkkrlr...
@yusuf.ozgul hocam peki nonceset uygulaması 11.2.6 sürümüne uygulanabilirse o zaman 11.2.6 shsh kaydı ile 11.1 x sürümlerine dönmek mümkün olabilirmi
Attığın linke baktım ama biraz geç yazdım kusura bakma dostum. Burda analtılan aslında 11.2.6 daki cihazdan geri dönüş değil. 11.0-11.1.2 arası sürümlerde FutureRestore yapılabilmesi için için gerekli olan SEP ve BB uyumunun 11.2.6 da da olduğunu belirten bir yazı :)Attım teşekkürler:) @gokmenecer
ister öyle yapabilirsin istersen de imzaların açılmasını bekleyebilri ki imzaların ne zamn açılacağını konusunda net bir tarih verilemez. Tamamen belirsizdir :)Anladım yapacak tek bişi kalıyo bu telefonu satıp jb yapabileceğim başka bi telefona yönelmek :( açıklama içinde ayrıca teşekkürler @gokmenecer
testle yada apple Müşteri hizmetleri ile olacak işe değil bu :) tamamen şansa açılmasını bekleyeceksin :)Apple in imzaları açma olasılığı milyonda bir kadar az konuştum müşteri hizmetleri ile elli takla attım belki bana özel bi link verirler diye:P yok telefon güncelleme aldı kasmaya başladı telefonu kullanamıyorum falan fıstık elli dümene yattım ama nafile yemediler telefonu teste tuttular testten geçiyo dediler yani satmak tek çare:) telefonuda alalı 1 ay olmadı
sen çok yanlış yere oyun yapmaya çalışmışsın :))Kasma sorunu yokki ben müşteri hüzmetlerine tezgah yaptım aklımca düşerlermi diye düşmediler :))
bu zaten anlattığımız.. FutureRestore konusunda detaylı açıklamasını bulabilirsin.Bunu deneyen varmı?