Neler yeni

10.3.4 için Whatsapp

sbariskoroglu

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba iphone 5 10.3.4 sürüm için whatsapp uygulamasını nasıl aktif hale getirebilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Youtube için filza ile ipa ayarları değiştirilerek bu durum yapılıyor whatsapp için benzer bir çözüm var mıdır
[automerge]1669840487[/automerge]
Merhaba iphone 5 10.3.4 sürüm için whatsapp uygulamasını nasıl aktif hale getirebilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Youtube için filza ile ipa ayarları değiştirilerek bu durum yapılıyor whatsapp için benzer bir çözüm var mıdır
İnternette yazan çözümle tarihi 23 ekime aldım numara onay kısmına gelince whatsapp sürümünüz çok eski lütfen güncelleyin uyarısı alıyorum. 10.3.4 için kullanabileceğim uygulama içi güncellemeleri kapatmaya yarayan bir tweak varsa yazarsanız sevinirm teşekkürler

Son düzenleme:
[automerge]1669840487[/automerge]

İnternette yazan çözümle tarihi 23 ekime aldım numara onay kısmına gelince whatsapp sürümünüz çok eski lütfen güncelleyin uyarısı alıyorum. 10.3.4 için kullanabileceğim uygulama içi güncellemeleri kapatmaya yarayan bir tweak varsa yazarsanız sevinirm teşekkürler
Tarihi 23 ekime alıp flex 3 yaması ile kullanabilirsiniz yamayı bulup buraya link olarak atarım
[automerge]1669888790[/automerge]

Maalesef hocam bulamadım google'Da da arattım flex'i yarım kurulum hatası alıyorum acaba deb olarak yüklesem çalışır mı

Hocam ben olayı çözdüm " Ayarlar/Genel/TarihveSaat otomatik ayarlayı kapatıp tarihi 1 Eylül ve daha gerisine alırsanız WhatsApp açılıyor şuan test ettim ben açtım kullanıyorum :)

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri