Çözüldü 10.3.3 jailbreak Kaldırmak

error.png Konu ile alakası var mıdır bilmiyorum ama ilk kurulumdan itibaren setup bittiğinde böyle bir error veriyor ama kurulumlarda hata olmuyordu sorun teşkil etmez değil mi?

Ekli dosyayı görüntüle 724 Konu ile alakası var mıdır bilmiyorum ama ilk kurulumdan itibaren setup bittiğinde böyle bir error veriyor ama kurulumlarda hata olmuyordu sorun teşkil etmez değil mi?

Hayır sorun değil. Filza çalışıyor mu diye kontrol sağlarmısın

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet çalışıyor denedim. ama ifunbox ile dediğiniz lib dosyasını nasıl atacağımı çözemedim.

Evet çalışıyor denedim. ama ifunbox ile dediğiniz lib dosyasını nasıl atacağımı çözemedim.
iFunbox ile değil. lib dosyasını indir Filza ile aç ve videoda belirtilen dizine at

Filza ile açtığımda zipi çıkaramıyorum hata veriyor, videoda dosyanın içindekileri atıyor çıkarmadan atsam sorun çıkarır değil mi? size de çok soru sordum ama.

böyle bir video var ancak cihaza terminal yükleyip -su password komutunda şifremi kabul etmiyor oradaki şifre kısmına ne yazacağım

Merhaba iphone5c 10.3.3 cihazımdaki jailbreak'i dfu modunda temiz kurulum yaparak kaldırabilir miyim?
[automerge]1566457677[/automerge]
Cihazda artık çok yavaş kaldı.

Geri