Çözüldü „Chimera“ MobileSubstrate ve PreferenceLoader hatası

MetaStyLee

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba ,

unc0ver jb kullanıyordum bugün sileoyu denemek için succession ile restore yapıp chimera ile jailbreak yaptım. fakat tweak kuramıyorum. Sürekli aşağıdaki hataları alıyorum. Defalarca restore rootfs yapıp tekrar jb aktif ettim fakat çözemedim.

Depends mobilesubstrate
Depends preferenceloader
Depends Rocketbootstrap

Sanırım mobilesubstrate kurabilirsem diğerlerinin de önü açılacak fakat araştırmadığım yer bakmadığım konu kalmadı yapamadım.

Yardımcı olabilecek var mı ?
[automerge]1556987691[/automerge]
Ayrıca Facebook ve Messenger uygulamalarını hiç açamıyorum açar açmaz geri atıyor.

Chimera hangi sürüm ile jb yaptın ?

shsh kayıtlarım yok ve nonce ayarlamayı bilmiyorum nasıl yapabilirim ?

Aynen eski sürümlerden birinde jailbreak yapmayı dene bidaha

"rpetri.ch/repo" reposunu kurmayı dene bi.

repo.chimera.sh reposunu yüklemiyor o yüzden bu hataları alıyorum sanırım. IMG_0007.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeş sileoya girdiginde kaynakları yenile yaptın mı öyle yapın deneyin

1.0.3 ile tekrar jb yaparmısımız.
Hocam 1.0.3 sürümünü nerden indireceğiz, bende saatlerdir uğraşıyorum ama bir türlü tweakleri ayarlara getiremedim. Forumda yazılan herşeyi denedim, cephei, preferenceloader, rocketboostrap vs hepsi yüklü. Rootfs yaptım, disable/enabletweak yaptım ama nafile, jailbreak oluyor ama tweakler ayarlarda yok, valla çaresiz kafayı yedim

Hocam 1.0.3 sürümünü nerden indireceğiz, bende saatlerdir uğraşıyorum ama bir türlü tweakleri ayarlara getiremedim. Forumda yazılan herşeyi denedim, cephei, preferenceloader, rocketboostrap vs hepsi yüklü. Rootfs yaptım, disable/enabletweak yaptım ama nafile, jailbreak oluyor ama tweakler ayarlarda yok, valla çaresiz kafayı yedim

Jb pasif iken chimerayı aç ve disable tweaks kapalı olduğundan emin ol
add262b23b88d8c2fba5b3cdf05c9625.jpg

@srdgny hocam aynen resimdeki gibi yapıyorum olmuyor başka nereden kaynaklanabilir, şuan hem deniyor hem uğraşıyorum, benim şuan sürüm 1.0.2 son sürümde daha kötüydü. yanlız şimdi dikkatimi çekti bende resimdeki exploit kısmı yok, en üstte telefonun uyumlu olduğu ve altında disable tweaks kısmı var

@srdgny hocam aynen resimdeki gibi yapıyorum olmuyor başka nereden kaynaklanabilir, şuan hem deniyor hem uğraşıyorum, benim şuan sürüm 1.0.2 son sürümde daha kötüydü. yanlız şimdi dikkatimi çekti bende resimdeki exploit kısmı yok, en üstte telefonun uyumlu olduğu ve altında disable tweaks kısmı var

Burda paylaştığım çözüm yöntemini dene son sayfada.

hemen deniyorum
[automerge]1557079209[/automerge]
@srdgny olmadı hocam, ben uncoverden succession ile restore ederek geçtim ama olmadı. Dün snapback ile sileo denemiştim hiç sorun olmamıştı. Acaba restoreden dolayımı sıkıntı oluyor, tekrar restore edip öylemi denesem.. Her yolu denedim ama nafile

Son düzenleme:
hemen deniyorum
@srdgny olmadı hocam, ben uncoverden succession ile restore ederek geçtim ama olmadı. Dün snapback ile sileo denemiştim hiç sorun olmamıştı. Acaba restoreden dolayımı sıkıntı oluyor, tekrar restore edip öylemi denesem.. Her yolu denedim ama nafile

Restore edip dene en temizi.

@AirLife zaten restore ederek denedim ama olmadı bir türlü, bakayım sileoda succession b06 inerse tekrar restore edeyim mecburen, bu arada siz chimera son sürümmü kullanıyorsunuz, hangisini kurmalıyım restore sonrası, hangisi sorunsuz çalışıyor

@AirLife zaten restore ederek denedim ama olmadı bir türlü, bakayım sileoda succession b06 inerse tekrar restore edeyim mecburen, bu arada siz chimera son sürümmü kullanıyorsunuz, hangisini kurmalıyım restore sonrası, hangisi sorunsuz çalışıyor

Sileo'da B6 olmaz galiba. Güncelledi zaten oda, kullanabilirsin son sürümünü.

Ben 1.0.2 kullanıyordum, 1.0.3 çıktı ona geçtim. Sonra 1.0.4'de çıktı ona da geçtim. Şu an telefon muazzam her konu da. Her şeyi yaptım hiç bir sorun yok, hızı hala çok iyi, şarjı da gayet güzel.

Bana göre her zaman en günceli iyidir. En güncelini kullanmanı öneririm sana da.

hemen deniyorum

@srdgny teşekkür ederim hocam birde bunu deneyeceğim olmazsa restore edip tekrar kuracağım..

Sileo'da B6 olmaz galiba. Güncelledi zaten oda, kullanabilirsin son sürümünü.

Ben 1.0.2 kullanıyordum, 1.0.3 çıktı ona geçtim. Sonra 1.0.4'de çıktı ona da geçtim. Şu an telefon muazzam her konu da. Her şeyi yaptım hiç bir sorun yok, hızı hala çok iyi, şarjı da gayet güzel.

Bana göre her zaman en günceli iyidir. En güncelini kullanmanı öneririm sana da.
Güle güle kullan:)

@srdgny hocam emeklerin için gerçekten çok sağol, 1.0.3 sürümü ile tek seferde herşey halloldu. Hem yüklendi ayarlarda çıktı

Geri