Arkadaşlar merhaba şirket bilgisayarını kullanıyorum ve İTunes kurmak istemiyorum başka bir yolu var mıdır ?
Hocam en iyisi imazing , ifunbox, yada syncios gibi 3.parti proğramlar kullanmak iTunes gibi çalışıyor ama iTunes ten daha özgür
iTunes i kurup proğramları bi kere açıp tanıttıktan sonra iTunes in tanında kurulan software update gibi yardımcı programslrı Bırakıp sadece iTunes i silerseniz iTunes olmadan da çalışıro dediklerin itunes olmadan çalışmıyorum ve şirkette kurulu bir kaç programda itunes yüzünden hata veriyor bu yüzden kuramıyorum.
FileZilla genellikle Hosting dosya transferi yapmak için kullanılır fakat iPhone için de gayet kullanışlı bir program. Bilgisayara yükledikten sonra, CTRL+S yap, Yeni Site butonuna bas, iPhone ismini ver. Sağ tarafta IP adresi yazan yere, telefonunun modemden aldığı IP adresini yazacaksın. Ayarlar > Wi-Fi > Bağlı olduğun ağın yanındaki (i) işaretine basarak öğrenebilirsin. (örn. 192.168.1.100)bunu bana özelden anlatır mısın ?
Driver varsa itools itunes olmadan da çalışıyoro dediklerin itunes olmadan çalışmıyorum ve şirkette kurulu bir kaç programda itunes yüzünden hata veriyor bu yüzden kuramıyorum.