istihBAHARAT Aktif Üye JailbreakTR 6 Eki 2018 #2 Activator ile atayabilir istediğin zaman safe moda geçebilirsin. Bunun için tweake ihtiyaç çokta yok
Lexgino Aktif Üye JailbreakTR 6 Eki 2018 #3 istihBAHARAT: Activator ile atayabilir istediğin zaman safe moda geçebilirsin. Bunun için tweake ihtiyaç çokta yok Genişletmek için tıkla ... Bulamadım activatorde safe atmaya yarıyan birşeyi
istihBAHARAT: Activator ile atayabilir istediğin zaman safe moda geçebilirsin. Bunun için tweake ihtiyaç çokta yok Genişletmek için tıkla ... Bulamadım activatorde safe atmaya yarıyan birşeyi
istihBAHARAT Aktif Üye JailbreakTR 6 Eki 2018 #4 Ben ses tuşlarına komut verdim örneğin. Activorde switch kısmından güvenli modu seç. Basit yane
istihBAHARAT Aktif Üye JailbreakTR 6 Eki 2018 #5 Ha illa ben tweak isteremdersen şu repodan bu tweaki kur
istihBAHARAT Aktif Üye JailbreakTR 6 Eki 2018 #6 Kurduktan sonra titreşim tuşunu hızlıca 3 kere kapa aç. Güvenli moda geçer
Elmar123 Aktif Üye JailbreakTR 6 Eki 2018 #7 powerapp,respringassistant cydiyadan bu uygulamalardan birini indirib yapa bilirsin
G gibilir Aktif Üye JailbreakTR 6 Eki 2018 #8 Powerdown 1.1.1 - Açma - kapama yani power düğmesine respring,restart ve safemode eklemektedir.