O omeraksoy Banned Yasaklı 26 Haz 2018 #1 Arkadaşlar dikkatli olun söylentilere göre büyük bir dolu yağacakmış araçları olanların dikkatine.
mctuna Aktif Üye JailbreakTR 26 Haz 2018 #2 Bu büyük dolu sadece araçlaramı zarar verecek acaba ? binaların camlarını hangi garajlara soksak hangi otoparklara kapatsak bilemedim
Bu büyük dolu sadece araçlaramı zarar verecek acaba ? binaların camlarını hangi garajlara soksak hangi otoparklara kapatsak bilemedim
yusuf_ Yetkili Administrator 26 Haz 2018 #3 mctuna: Bu büyük dolu sadece araçlaramı zarar verecek acaba ? binaların camlarını hangi garajlara soksak hangi otoparklara kapatsak bilemedim Genişletmek için tıkla ... Aracınız var mı bilmiyorum ama kırılan camlar mı koyar yoksa aracın zarar görmesi mi? :) JailbreakTR
mctuna: Bu büyük dolu sadece araçlaramı zarar verecek acaba ? binaların camlarını hangi garajlara soksak hangi otoparklara kapatsak bilemedim Genişletmek için tıkla ... Aracınız var mı bilmiyorum ama kırılan camlar mı koyar yoksa aracın zarar görmesi mi? :) JailbreakTR
yusuf_ Yetkili Administrator 26 Haz 2018 #4 Görev tamamlanmış. Biz Antalyada yağmur yağsa diye dua ediyorduk :) JailbreakTR
O omeraksoy Banned Yasaklı 26 Haz 2018 #5 yusuf.ozgul: Görev tamamlanmış. Biz Antalyada yağmur yağsa diye dua ediyorduk :) JailbreakTR Genişletmek için tıkla ... ahahhahha abi mükkeml ya artık arbalardada halı seriyorlar ama birşey yağmadı
yusuf.ozgul: Görev tamamlanmış. Biz Antalyada yağmur yağsa diye dua ediyorduk :) JailbreakTR Genişletmek için tıkla ... ahahhahha abi mükkeml ya artık arbalardada halı seriyorlar ama birşey yağmadı
RimeX Aktif Üye JailbreakTR 26 Haz 2018 #7 Ben aracı avm nin otoparka çektim kafa rahat. Ne zaman yağacak sabahtan beri bir şey yok.
Doğu Emektar Katkıda Bulunan 27 Haz 2018 #8 yusuf.ozgul: Görev tamamlanmış. Biz Antalyada yağmur yağsa diye dua ediyorduk :) JailbreakTR Genişletmek için tıkla ... bez parçası gibi duruyor yağsaydı korurmuydu ki bu bez parçaları
yusuf.ozgul: Görev tamamlanmış. Biz Antalyada yağmur yağsa diye dua ediyorduk :) JailbreakTR Genişletmek için tıkla ... bez parçası gibi duruyor yağsaydı korurmuydu ki bu bez parçaları
D deviL Kayıtlı Üye JailbreakTR 28 Haz 2018 #9 Kontrol: Hazırlıklar tamam. Ekli dosyayı görüntüle 4563 Genişletmek için tıkla ...