Neler yeni

İstanbul-içi Yardımlaşma (Hackintosh)

HamzaC.

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar çok ilginç bir yardım için konu açtım, çevremde MacOS kullanan yok bilgisayarım da MacOs için uyumlu değil.
İstanbul-içi yanına gelebileceğim bilgisayarını kullanabileceğım yada kendisi ile beraber Jailbreak yapabileceğim bir hayırsever arıyorum.

Arkadaşlar çok ilginç bir yardım için konu açtım, çevremde MacOS kullanan yok bilgisayarım da MacOs için uyumlu değil.
İstanbul-içi yanına gelebileceğim bilgisayarını kullanabileceğım yada kendisi ile beraber Jailbreak yapabileceğim bir hayırsever arıyorum.
Güzel düşünmüşsün fakat telefon kapanınca ne yapacaksın?

Windows sürümü çıkana kadar idare ederim ama ben şimdiye kadar hiç şarjdan dolayı telefonumun kapanmasına izin vermedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu aralar yoğun olmasam yardım ederdim. Ama mutlaka birisi çıkar diye düşünüyorum

Ya bu konuyu açmanıza çok sevindim. Kocaeli yalova taraflarında yardım edebilecek var ise çok sevinirim.

itina ile mac jb yapılır 3 dakikada yapılır hemen telim edilirn
[automerge]1573548597[/automerge]
:D

Güzel bir konu olmuş 2 hafta sonradan itibaren Edirne'deyim yardım edebilirim. İsteyen varsa pm atabilir. Sizin için de kolay gelsin hocam umarım bulursunuz :)

teknoloji marketlerinde teşhir cihazlarına dışarıdan uygulama yüklendiğinde uygulamayı çalıştırmak için bilgisayarın şifresini girmeniz gerekiyor. yani maalesef olmaz.

Beşiktaş civarına gelebilecek varsa müsait olduğumda ben de yardımcı olabilirim.

Geri