Çözüldü İpsw yükleme İtunes hata 14 kodu

serdar06288

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar cihazıma 12.4 ipsw dosyası yüklemek istedim ama tam yazılım yükleme esnasında itınes hata 14 kodu veriyor kaç kere denedim arka arkaya ama olmadı cihaz 8+

Arkadaşlar cihazıma 12.4 ipsw dosyası yüklemek istedim ama tam yazılım yükleme esnasında itınes hata 14 kodu veriyor kaç kere denedim arka arkaya ama olmadı cihaz 8+
ipsw indirmeden dene itunes kendisi bulsun cihazı dfu moduna alın itunes uyarı verdiginde ise kendisi yazılımı indirsin

Temiz bir restore etmek istiyorum cihazım jealbreaklı çünkü 12.4 sürüme geçmek istedim
kabloyu tak cihazı dfu moda aldıktan sonra itunes uyarı vercek sonra pencerede geri yükle yazısı görceksin otomatik indircek

Temiz bir restore etmek istiyorum cihazım jealbreaklı çünkü 12.4 sürüme geçmek istedim

Cihazın hangi durumda olursa olsun farketmez.. yani JB li - JB’siz... direk DFU moduna al ve gerisini iTunes’a bırak...

Cihazın hangi durumda olursa olsun farketmez.. yani JB li - JB’siz... direk DFU moduna al ve gerisini iTunes’a bırak...
Hocam zaten o şekilde yapıyorum ve ve yazılım ayıklanıp yüklemeye başlayıonca bu hatayı alıyorum

@serdar06288 hatanın ekran resmini bi atsana buraya
[automerge]1566667793[/automerge]
@serdar06288 hata usb ile alakalı başka usb girişine tak denermisin işlemi

Geri