İPod Touch 4. Nesil Spotify Yükleme Yardım

bugraaydin

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba Arkadaşlar

İpod Touch 4 th Nesil Sahibiyim

Hesabım vs İçinde Aktif Cydia Yüklü Sürümüm İse İOS 6.16

Spotify Yüklemek İstiyorum Acaba Bana Yardım Edermisiniz?

Teşekkürler...

Merhaba Arkadaşlar

İpod Touch 4 th Nesil Sahibiyim

Hesabım vs İçinde Aktif Cydia Yüklü Sürümüm İse İOS 6.16

Spotify Yüklemek İstiyorum Acaba Bana Yardım Edermisiniz?

Teşekkürler...
merhabalar. appstore++ veya app admin uygulamaların sürümünü düşürüyor fakat bulunduğunuz sürüme uygun bu tweakler yok diye biliyorum. app admin bile ios 7 ve yukarı istiyor.

merhabalar. appstore++ veya app admin uygulamaların sürümünü düşürüyor fakat b
>ulunduğunuz sürüme uygun bu tweakler yok diye biliyorum. app admin bile ios 7 ve yukarı istiyor.

Aynen dostum bu tweakler ipad de var 9.3.5 var onda
web oturum da açılmıyor
3utools ile müzik attım ama spotify anlık güncel değişiklik olsun diye istiyorum

İtunes ya da 3u tools ile kullanıcı hesabınla giriş yaparak pc den uygulamayı indir. Cihazdan indir yazısı bulut simgesine dönecek, app store ana sayfadan arayarak değil de menu den satın alınanlar kısmından uygulamayı bul, bulut simgesine tıkla son uyumlu sürüm indirilsin mi diye soracak.
Bu tüm uygulamalar için geçerli tek şart ios sürümünüz zamanında uygulamanın mevcut olması.
......
Bilgisayar yok dersen,
Cihazda indirme başlatmak için yani indir yazısını bulut simgesine çevirmek için lowerinstall tweak ile cihazın sürümü yüksek gösterip indirme başlatıp, iptal ederek yine satın alınanlardan indirebiliyorduk. Tweak İos 6 desteği var mı bilemiyorum. İki yöntemi de Deneyebilirisniz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Geri