Neler yeni

İPOD JAİLBREAK SORUNU

DeliCevat

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar iPod 5.gen bir cihazım var. Geçtiğimiz yıllarda cihaza iCloud kurmuşum. Fakat İCLOUD adı ve şifresini unutmuşum. Fatura kutu nerede ne yaptım hiçbir fikrim yok. Buna jailbreak ve bypass ile çocuğun oynayacağı kıvama getirmek istiyorum ancak checkra1n maalesef geni görüyor starta basmama izin vermiyor jailbreak için. Uygun jailbreak ve bypass arıyorum yardımcı olabilecek bir link ve ya URL sağlayabilecek birisi var mı ?

Pek Anlayamadım...
Herhalde Uygulamaların Jailbreak Korumasını Bypass etmek İstiyorsunuz.
Liberty Tweak ı Uygulamaların Jailbreak Görmesini Engeller. Cydia dan Liberty Diye Aratırsanız Çıkar :))). İşlem bittiğinde tweak ayarlara inecektir. Oradan istediğiniz uygulamanın jailbreak korumasını kapatabilirsiniz.
Yanlış Anladıysam Kusura Bakmayın...

Pek Anlayamadım...
Herhalde Uygulamaların Jailbreak Korumasını Bypass etmek İstiyorsunuz.
Liberty Tweak ı Uygulamaların Jailbreak Görmesini Engeller. Cydia dan Liberty Diye Aratırsanız Çıkar :))). İşlem bittiğinde tweak ayarlara inecektir. Oradan istediğiniz uygulamanın jailbreak korumasını kapatabilirsiniz.
Yanlış Anladıysam Kusura Bakmayın...
Ben anlatamamış olabilirim cihaza 2 3 sene önce iCloud kurdum ve açamıyorum şuan. Bildiğim kadarı ile jailbreak yapıp sonra bypass yaparak o kısmı geçebiliyoruz fakat ben bunu yapamıyorum dosyasını bulamıyorum sorunum tamamen şuan bu.

iPod 5 ios 10.3.3 dü diye hatırlıyorum...
Ona checkra1n oluyomuydu?
Siz En İyisi Cihazı Bilgisayara bağlayın 3uTools u bilgisayara indirin.
Jailbreak kısmından jailbreak yapın.
TELEFONUNUZUN PAROLASINI KAPATMAYI VE TELEFONU AÇIK TUTMAYI UNUTMAYIN. İşlem bitince ayarlara profil inecektir.
Profili yükleyip uygulamayı açın ve jailbreakı yapın
iCloud Uygulamasındaki bypass ile alakalı maalesef hiçbir fikrim yok
[automerge]1621638045[/automerge]
Bu arada cihazınızın sürümü nedir

iPod 5 ios 10.3.3 dü diye hatırlıyorum...
Ona checkra1n oluyomuydu?
Siz En İyisi Cihazı Bilgisayara bağlayın 3uTools u bilgisayara indirin.
Jailbreak kısmından jailbreak yapın.
TELEFONUNUZUN PAROLASINI KAPATMAYI VE TELEFONU AÇIK TUTMAYI UNUTMAYIN. İşlem bitince ayarlara profil inecektir.
Profili yükleyip uygulamayı açın ve jailbreakı yapın
iCloud Uygulamasındaki bypass ile alakalı maalesef hiçbir fikrim yok
[automerge]1621638045[/automerge]
Bu arada cihazınızın sürümü nedir
Maalesef sürümü 9.3.5 3utools ile denediğimde hata alıyorum. Cihazın parolası hakkında gerçekten bilgim yok. Evi yeni taşıdım şans eseri denk geldi elime yoksa unutmuştum cihazı. Şimdi kızım kullansın istiyorum. Ama yok iCloud kullanıcı adı şifre kısmında kalıyor.
[automerge]1621638188[/automerge]
Chekra1n desteklemiyor cihazı görüyor ama start yapamıyorum

Maalesef sürümü 9.3.5 3utools ile denediğimde hata alıyorum. Cihazın parolası hakkında gerçekten bilgim yok. Evi yeni taşıdım şans eseri denk geldi elime yoksa unutmuştum cihazı. Şimdi kızım kullansın istiyorum. Ama yok iCloud kullanıcı adı şifre kısmında kalıyor.
[automerge]1621638188[/automerge]
Chekra1n desteklemiyor cihazı görüyor ama start yapamıyorum
[EDIT][/EDIT]
Ekran görüntüsü atma şansınız varmı?

Beynim Yandı...
Yeni Nesil Matematik Sorusu Gibi :DDD
Bir Fikrim Var. Olurmu Olmazmı Bilmiyorum. Ama Olucak Gibi Gözüküyor...
Bilgisayara 3uTools Yükleyin.
Pro Flash İle Telefonunuza Flash Atın. atmadan Önce Telefonu DFU moduna Alın.
Zaten 3utools Ekranındada Nasıl Alıncağını Söylüyor.
SAKIN YEDEKLEME YAPMAYIN.
Yoksa icloud etkinleştirme kilidi hatası geri yüklenir.
Yedekleme yapmadan flash (restore) yaptıktan sonra
Cihazı açın ve gerekli işlemleri yapın.

Eğer Bunda Olmazsa Restore yi Itunes ile atmayı deneyin
Yedeklemeyi sakın geri yüklemeyin....

Beynim Yandı...
Yeni Nesil Matematik Sorusu Gibi :DDD
Bir Fikrim Var. Olurmu Olmazmı Bilmiyorum. Ama Olucak Gibi Gözüküyor...
Bilgisayara 3uTools Yükleyin.
Pro Flash İle Telefonunuza Flash Atın. atmadan Önce Telefonu DFU moduna Alın.
Zaten 3utools Ekranındada Nasıl Alıncağını Söylüyor.
SAKIN YEDEKLEME YAPMAYIN.
Yoksa icloud etkinleştirme kilidi hatası geri yüklenir.
Yedekleme yapmadan flash (restore) yaptıktan sonra
Cihazı açın ve gerekli işlemleri yapın.

Eğer Bunda Olmazsa Restore yi Itunes ile atmayı deneyin
Yedeklemeyi sakın geri yüklemeyin....
Anlayamamış olma ihtimalim çok fazla yüksek bir umut denemeye çalıştım birşeyler bunu yarın deneyeceğim bunu denemedim hiç. Dediğiniz yöntemi dilerim olur. Gerçekten sıkıldım dünden beri. Bir kaç telefoncuya götürdüm 400 TL para çektiler şuan satsam zaten 500 lira ediyor. En azından çocuk kullansın içim yanmaz dedim umarım dediğiniz yöntem olur yarın size dönüş yapacağım oldu olmadı diye. Çok teşekkür ederim.

Anlayamamış olma ihtimalim çok fazla yüksek bir umut denemeye çalıştım birşeyler bunu yarın deneyeceğim bunu denemedim hiç. Dediğiniz yöntemi dilerim olur. Gerçekten sıkıldım dünden beri. Bir kaç telefoncuya götürdüm 400 TL para çektiler şuan satsam zaten 500 lira ediyor. En azından çocuk kullansın içim yanmaz dedim umarım dediğiniz yöntem olur yarın size dönüş yapacağım oldu olmadı diye. Çok teşekkür ederim.
Bekleyin...
Yukarıdaki Yazdığım Yöntemi Denemeyin.
Yanlış Yazmışım.
Pro Flash Felan Yapmayın.

Yapmanız Gereken İşlem Sadece Şu:
Telefonu DFU Moduna Alın.
Şarj Kablosunu Bağlayın.
Diğer Ucunu Bilgisayara Takın.
3uTools u Çalıştırın.
Easy Flash Seçeneğine Gelin.
Chrome u açın ipsw.me sitesinden iPod 5 th genereation u seçin ve 9.3.5 sürümünü bilgisayarınıza yükleyin.
Yükleme bittiğinde 3uTools dan Easy Flash Seçeneğine Geldiğinizde import gibi bir yazı olması lazım. Oraya tıklatın ve yüklediğiniz dosyayı oraya aktarın.
Sonra flash yapın. Bu işlem 2-3 saat sürebilir. İşlem bittiğinde cihazın kurulumunu tamamlayın.
EĞER!!!
kurulumda yedeklemeyi geri yükleme ile alakalı birşey çıkarsa sakın yedeği geri yüklemeyin!
Yeni bir ipod olarak başlat seçeneğini tıklatın.
iCloud Yedeğinide Yüklemeyin.

İnşallah Yardımcı Olabilmişimdir :)

Bekleyin...
Yanlış Yazmışım.
Şarj Kablosunu Bağlayın.
3uTools u Çalıştırın.
Chrome u açın ipsw.me sitesinden iPod 5 th genereation u seçin ve 9.3.5 sürümünü bilgisayarınıza yükleyin.
Yükleme bittiğinde 3uTools dan Easy Flash Seçeneğine Geldiğinizde import gibi bir yazı olması lazım. Oraya tıklatın ve yüklediğiniz dosyayı oraya aktarın.
Sonra flash yapın. Bu işlem 2-3 saat sürebilir. İşlem bittiğinde cihazın kurulumunu tamamlayın.
EĞER!!!
kurulumda yedeklemeyi geri yükleme ile alakalı birşey çıkarsa sakın yedeği geri yüklemeyin!

Çok teşekkür ederim vallahi deneyeceğim yarın bunu inşallah olur çok teşekkür ederim bilgi için olur ve ya olmaz buraya yazacağım tekrardan

Bekleyin...
Yanlış Yazmışım.
Şarj Kablosunu Bağlayın.
3uTools u Çalıştırın.
EĞER!!!

Çok teşekkür ederim vallahi deneyeceğim yarın bunu inşallah olur çok teşekkür ederim bilgi için olur ve ya olmaz buraya yazacağım tekrardan
Evet. Bazı Kişilerde Aynı Sorunu Yaşıyor Olabilir.
Bu Yüzden Sonucu Yazmak İyi Bir Davranış.

Arkadaş yanlış anlamış sanırım

sen icloud şifre adımını atlamak istiyorsun. Bunun için cihazı jb li şekilde açman gerekiyor. Şu an bunu yapan jb aracı olarak checkra1n var. Bahsettiğin start adımına gelince normalde cihazı dfu moduna alman gerekiyor sanırım. Ya da checkra1n desteği o sürüme yok. Tam emin değilim ama. Cihazınız sim kartlı ise, sim özelliği iptal edilince icloud imei ye kitlendiğinden dolayı cihaz iclouddan kurtuluyor. Bunu yapan yerler var. Ücret ne isterler bilemiyorum.

9.3.5 desteği checkra1n sunuyormu onu da bilmiyorum.

İos 14 de o ekranı geçmek için checkra1n live flash ile jb yaparak cihaz başlatılıyor ve ekran gelince windows üzerinden icloud unlock programı ile o adım atlanıp cihaz açılıyor.

Denemeniz gerekiyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaş yanlış anlamış sanırım

sen icloud şifre adımını atlamak istiyorsun. Bunun için cihazı jb li şekilde açman gerekiyor. Şunan bunu yapan jb aracı olarak checkra1n var. Bahsettiğin start adımına gelince normalde cihazı dfu moduna alman gerekiyor sanırım. Ya da checkra1n desteği o sürüme yok. Tam emin değilim ama. Cihazınız sim kartlı ise, sim özelliği iptal edilince icloud imei ye kitlendiğinden dolayı cihaz iclouddan kurtuluyor. Bunu yapan yerler var. Ücret ne isterler bilemiyorum.

9.3.5 desteği checkra1n sunuyormu onu da bilmiyorum.

İos 14 de o ekranı geçmek için checkra1n live flash ile jb yaparak cihaz başlatılıyor ve ekran gelince windows üzerinden icloud unlock programı ile o adım atlanıp cihaz açılıyor.

Denemeniz gerekiyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef Checkra1n iOS 12.3 üstündeki, iOS 13 altındaki Sürümleri destekliyor :/

Geri