İphone x siyah ekran lütfen yardım edin

Yomarion61

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar telefona upscale tweak yükledim ekran ayarını değiştirdim telefon kapandı siyah ekranda kaldı. Telefonu yeniden başlatıyorum elma geliyor telefon normal ekranına gelmiyor siyah ekranda duruyor. Pc ye taktım görmüyor pc siyah ekranda duruyor acil yardımlarınızı bekliyorum

dfu moda alıp tekrar bilgisayara bağlamayı dener misiniz sonra restore edersiniz

Selam ekran ayarını nasıl değiştirdin

Son düzenleme:
Elmada kaldığın için sıkıntılı geçmiş olsun üzülme yakında ios 13 dahi jb aracı çıkar canın sağ olsun

Elmada kaldığın için sıkıntılı geçmiş olsun üzülme yakında ios 13 dahi jb aracı çıkar canın sağ olsun
peki futurerestore yapabilirmiyim shsh2 kayıtlarım var unc0ver ilede en son kapanmadan önce nonce ayarlamıştım

arkadaşlar benim telefonda uncoverden jailbreak dedim resping atarken siyah ekranda kaldı ortada yükleniyor simgesi dönüyor ne yapabilirim? @efsane6 @coolstar

3utools indir 12.4 blobunuda ve 12.4 ipsw indir. Program her şeyi yapıyor. Recovery moda al. Programda Flash&jb kısmında sağda downgrade 64 bit device var oraya bas ipsw ni blobunu seç gerisini hallediyor o
Hocam restore ettim futurerestore ile oldu allaha sukur kullanmaya devam ediyorum. Bu ekran boyutunu degistirecek ama siyah ekranda kalmiyacak bir tweak var mi hocam
[automerge]1570016751[/automerge]
Yomralı telefonu restore edebildin mi
Yaptim kardesim qllah razi olsun

Hocam restore ettim futurerestore ile oldu allaha sukur kullanmaya devam ediyorum. Bu ekran boyutunu degistirecek ama siyah ekranda kalmiyacak bir tweak var mi hocam
[automerge]1570016751[/automerge]

Yaptim kardesim qllah razi olsun
bu tür tweakler en tahlıkeli tweaklerdir.şimdilik kurtarmışsınız ama bir dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsiniz.benim tavsiyem bu ekran çözünürlügü ile ilgili tweaklere pek bulaşmamanız.

icloud bulma açıksa pc üzerinden cihazı silerseniz dosyalar silinerek cihaz açılacaktır. Aynı durum başıma geldi bu sayede çözdüm. Telefondaki her Dosyanın silinmesini, sıfırlamayı göze alıyorsanız deneyebilirsiniz.

system info ile çözünürlük değiştirmek daha mantıklı. O da uyumsuz çözünürlükte siyah ekrana düşüyor ama kapatıp açınca jb gidince normale dönüyor. Jb yapınca yine aynısı oluyor. Ama load tweaks kapalıyken Openssh kurup pc den putty ile ile terminale “ iofbres r “ komutu girildiğinde çözünürlük sıfırlanıyor. Upscale’den daha kolay çözümü olan bir yöntem.

Son düzenleme:
icloud bulma açıksa pc üzerinden cihazı silerseniz dosyalar silinerek cihaz açılacaktır. Aynı durum başıma geldi bu sayede çözdüm. Telefondaki her Dosyanın silinmesini, sıfırlamayı göze alıyorsanız deneyebilirsiniz.

system info ile çözünürlük değiştirmek daha mantıklı. O da uyumsuz çözünürlükte siyah ekrana düşüyor ama kapatıp açınca jb gidince normale dönüyor. Jb yapınca yine aynısı oluyor. Ama load tweaks kapalıyken Openssh kurup pc den putty ile ile terminale “ iofbres r “ komutu girildiğinde çözünürlük sıfırlanıyor. Upscale’den daha kolay çözümü olan bir yöntem.
Icloud olayini denedim ama duzelmemisti futurerestore ederek duzelttim. System info tweakinide kurmaya korkuyorum artik

3utools indir 12.4 blobunuda ve 12.4 ipsw indir. Program her şeyi yapıyor. Recovery moda al. Programda Flash&jb kısmında sağda downgrade 64 bit device var oraya bas ipsw ni blobunu seç gerisini hallediyor o
Hocam a12 destekliyormu fr ben kaç kez denedim olmuyor tam yazılım yükleme bölümüne geliyor orada kalıyor

Arkadaslaar bendede aynı sorun 3 defa tekrarladı telefonu kapatıp actıktan sonra telefon acılmıyor baya zaman gectikten sonra kendlginden acılıyor suanda ekran siyah ama pc taktıgımda ituneste görünüyor fazla tweakta yok cakısma yapıyor desem sadece carbridge var telefonu resetlemekte istemiyorum ne yapabilriz? Bu arada telefonum İphone xs max

Son düzenleme:
Beta 2 bekleyin arkadaşlar
[automerge]1570545276[/automerge]
Bende geçen gün telefonu kapadım bir türlü açılmadı itünes vs hiç fayda etmedi tlf sarji bitene kadar

Geri