İphone Pil Sağlığı Göstergesi

senkan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
merhaba arkadaşlar

iphone 7 için deji yüksek kapasiteli pil aldım, ilk taktığımda pil sağlığı %100 dü daha sonra bir süre başka bir telefon kullandım 2-3 ay sonra baktığımda pil sağlığının %75 e düştüğünü gördüm ve pili servisine yolladım. Pili yenisi ile değiştirdiler ama ben bir kaç ay dolapta muhafaza edip pili takmadım, şimdi geçen gün pili takınca pil sağlığı % 75 servis yazdığını gördüm şimdi pilde mi sıkıntı var yoksa telefonun göstergesinde mi anlayamadım bu konuda tecrübe yada bilgisi olan varsa yardımcı olmasını bekliyorum

Cihaz
iphone 7
Sürüm
ios 14.4.7
selamlar. deji ile görüşün. ben yeni pil taktığımda yüzde 100 görünüyordu. yenilerde görünmüyor diye şikayet edenleri duydum.

selamlar. deji ile görüşün. ben yeni pil taktığımda yüzde 100 görünüyordu. yenilerde görünmüyor diye şikayet edenleri duydum.
deji ile görüştüm telefonu sıfırlayın eski pil bilgilerini görüyor olabilir dediler ama şimdi yazılım 14.7.3 sıfırlarsam 15 olacak bilmiyorum ne yapsam kafam karıştı fabrika ayarlarına dön herşeyi sil desem ne olur ki

deji ile görüştüm telefonu sıfırlayın eski pil bilgilerini görüyor olabilir dediler ama şimdi yazılım 14.7.3 sıfırlarsam 15 olacak bilmiyorum ne yapsam kafam karıştı fabrika ayarlarına dön herşeyi sil desem ne olur ki
Jailbreak var iken sıfırlarsan elmada kalır açılmaz.. Jailbreakı kaldırıp sıfırlaman lazım cihazı.

Olduğu sürümde sıfırlamak için ben Succession kullanmıştım. YouTube dan bakarak yapabilirsin

Geri