Merhaba yardımlarınızı bekliyorum 2 gündür çöken iphonlar ile ilgili bakmadık yer bırakmadım, ama çözüm üretemedim.Ne yapmam gerek.Lütfen yardım.
- Cihaz
- iphone 6
Durup dururken girdi,denedim ama olmadı,yazılım yükleme ekranı geliyor ama hata veriyor,Itunes de yazılım ayıklanyıor diyor ve sona geldğinde itunes kendiliğinden kapanıyor.Kurtarma mod'una nasıl girdi?
Reiboot benzeri PC programlarıyla çıkarmayı denediniz mi?
Evet daha önce Jailbreak yaptım ama eskiden 4s te yapmıştım,bu telefonda jailbreak filan yapılmadı hiç,itunes esn son versiyon, bu reiboot programları da hep ücretli birini kullandım sona geldi proya geç dedi mesela,tabi yapamadım.Benim anlamadım itunes ile güncellerken yazılımı ayıkladıktan sonra tam yazılım yükleme ekranı gelecekken itunes hop kapanıyor.Daha önce Jailbreak yaptınız mı?
Yaptıysanız hangi aracı kullanıyordunuz?
iOS sürümünüz ve Jailbreak aracı sürümünüz neydi?
SHSH2 kaydı almış mıydınız?
Mevcut iTunes sürümü eskiyse, kaldırıp Windows Store veya Apple sitesinden so sürümünü indirip kurun.
Ekstradan; Telefon sürekli kapanıp açılınca Kurtarma moduna giriyor olabilir fakat bu çoğu zaman işlevsel değildir. Telefon tam kapalıyken, orta tuşa basılı tutun ve bilgisayara bağlı USB kablosunu cihaza takın, tekrar kurtarma moduna girsin, öyle deneyin.
Hata kodu 9 diyorhata kodunu söylerseniz yardımcı oluruz
Evet denedim ve %20'den ileri gidemedi hata verdi,telefob tekrar açılıp kapandı ve recovery'ye geldi( i tunesli durum)3uTools ile formatlamayı deneyin.
Ayrıca kayıt olmamızı yani ücretliye geç diyor creak bulamadım ,belki siz biliyorsunuz nasıl kıracağımı link vermeniz mümkün değilse özelden atabilirsiniz [email protected] dan atabilirseniz minnettar olurum.3uTools ile formatlamayı deneyin.
hata kodunu söylerseniz yardımcı oluruz
Merhaba;Aynı olay benim de başıma gelmişti iPhone 5s te internetten araştırma sonucu anakartta sıkıntı olduğunu doğruladım inşallah sizinki farklı bir şeydir ama büyük ihtimalle böyle