İphone 6 Netflix indirilmiyor?

ugur34

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar elinizde netflix daha önce indirilmiş icloud hesap var mı? Ben indiremiyorum ios 14 lazımmış jailbreak ile vs. Çözümü var mı?

-Bilgisayar var ise itunes ile indirme başlatın. Telefonda apple store da satın alınanlar bölümünden indirme başlatabilirsiniz.

-Pc yok ise lowerinstall tweak ile cihazın sürümü yüksek gösterin ve indirme başlatın. Zaten yükleme yapmayacak hata verecek. Sonra tweak den default seçerek eski sürüm gösterin. Yine telefonda apple store satın alınanlardan indirin.

**Satın alınanlardan indirme başlatmak şart. Hatta orda da hata verir ise appstore++ ile eski sürüm seçiniz. Son uyumlu sürüm inecektir.

-App store hesabınızı iphone kullanan bir tanıdığınıza verin, sizin yerinize indirme başlatsın, daha sonra siz yine satın alınanlardan indirin.

-Bunları da yapamıyorsanız google ya ‘appcake netflix’ yazıp aratarak cihazda indirme yapabilir ve filza file manager ile yükleme yapabilirsiniz. Cihazda appsync tweak yüklü olsun.

Şunu da deneyebilirsiniz 6 plus da v12 çalışıyor muhtemelen bu da uyumludur.(filza ile yükleyin)

Netflix (v11.48.2 v5 unk PI DY FW iPhone5S Univ 64bit os110 ok12)-user_hidden.bfi.ipa
Download.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Daha önce netflix satın almadım o yüzden işim zor galiba

Daha önce netflix satın almadım o yüzden işim zor galiba

Üstte yöntemlerin tamamını yazdım, anlamadığın durum var ise yine sorabilirsin,

Üstte yöntemlerin tamamını yazdım, anlamadığın durum var ise yine sorabilirsin,

ipa yükleyecektim hata verdi yüklenmedi olmadı :(

Geri