İphone 6 16 gb Jailbreak yapılabilir mi?

salsalvador

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
İphone 6 16 gb Jailbreak yapılabilir mi? ios 10.2.1 yüklü. Untethered olması gerekiyor. Sadece İblacklist programı kullanacağım. Lütfen yardımcı olurmusunuz ??

Cihaz
iphone 6 16 gb
Sürüm
10.2.1
Untethered yapamazsınız maalesef. Tethered olarak jailbreak yapabilirsiniz.

saigon ve doublehelix jb araçları var ikisinden biriyle yapa bilirsin ben saigon beta3 kullaniyorum stabilite konusunda biraz sıkıntılı doublehelixi bilemiyorum stabilite konusunda nasil onu hiç kullanmadım

saigon ve doublehelix jb araçları var ikisinden biriyle yapa bilirsin ben saigon beta3 kullaniyorum stabilite konusunda biraz sıkıntılı doublehelixi bilemiyorum stabilite konusunda nasil onu hiç kullanmadım
Bahsettiğiniz araçlar da Tethered. Arkadaş böyle istemiyor maalesef.

Evet. Bir telefoncuya sordum hiç bir cihaza beta olmayan jailbreake yüklenemiyor dedi ama bana çok saçma geldi şu anda hiçbir telefon untethered jailbreake kullanamıyor mu ?
[automerge]1532005283[/automerge]
Neden untethered yapamıyorum? Yapabilmem için bana nasıl bir telefon veya nasıl bir ios sürümü lazım?

sitesine gir. Altında bir sürü açıklama yazmayan iOS sürümlerine yüksek ihtimal Untethered Jailbreak yapılabiliyordur. Uzun zamandır Jailbreak dünyasından uzak kaldığını varsayıyorum. Dediğin gemi bir daha gelmeyebilir. Hangi cihaz sorusuna da cevap vereyim; Büyük ihtimal 32 bit bir cihaz satın alacaksın.

Geri