İphone 6 10.3.1 doubleH3lix jb sorunu

Kaya099xxx

Aktif Üye
JailbreakTR
İyi akşamlar. Telefonum iphone 6 10.3.1 doubleH3lix jb li kullanıyordum. İCleaner proyu güncelledim bugün cydia dan , restart yaptım ve jb gitti. Yani doubleH3lix i kullanarak jb yapmaya çalıştığımda ekran siyahta takılıp kalıyor saatlerce...yani jb olmuyor... var mı acaba bi çözümü yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi akşamlar. Telefonum iphone 6 10.3.1 doubleH3lix jb li kullanıyordum. İCleaner proyu güncelledim bugün cydia dan , restart yaptım ve jb gitti. Yani doubleH3lix i kullanarak jb yapmaya çalıştığımda ekran siyahta takılıp kalıyor saatlerce...yani jb olmuyor... var mı acaba bi çözümü yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...

Safe moduna gir ve içerde bir kaç tane zararlı Tweaki sil

JailbreakTR

Safe moda nasıl girebilirim ?

Double3Helix ipayı aç , JAİLBREAK tıkla ve hemen Ses + tuşunu basılı tut ta ki cihaz açılana kadar

JailbreakTR

Double3Helix ipayı aç , JAİLBREAK tıkla ve hemen Ses + tuşunu basılı tut ta ki cihaz açılana kadar

JailbreakTR

Ok hemen deniyorum

JailbreakTR

Kardeşim çooooook sağolasın ... sorunu çözebildim sayende...çoook tşk ederim. Allaha emanet ol.

allahını seven yardım etsin. iphone 6 ios 10.3.1 doubleH3lix jb kullanıyorum. hiçbir sorunda yokken bu gün telefonu hızlı şarj olsun d,ye kapattım. tekrar açtığımda her zamanki gibi doubleH3lix ile jb yapmaya çalıştığımda uygulama açılmıyor bile....hard reset attım açtım kapatttım telefonu ,kapalı beklettim baya bir süre falan kesinlikle işe yaramıyor ....telefonu güvenli modda açmayı denedim onuda beceremedim ...kafayı yiycem ... üstadlar bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.tşk

doubleH3lix safari üzerinden mi yüklediniz.

Geri