İphone 5s Şebeke "Aranıyor" Şebeke Bulamama

• Konu Sahibi Konu Sahibi XWEB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XWEB

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
İyi Günler Arkadaşlar Elimde İphone5s Var
Cihaz Şebeke Bulmuyor

Yaptıgım İşlemler
Ayarlar-Genel- Ağ Ayarlarını Sıfırla Bu Yöntemi Denedim Olmadı
Saat Tarih Ayarları Güncelledim Olmadı
Ayarlar-Genel-Hakkında Baktıgımda SİMKART Takılı Olmadıgı Halde Vodafone Olarak Gösteriyor.

Önerileriniz Nedir?

Cihaz
İphone5S
Farklı bir sim ile deneyin ancak büyük ihtimalle donanımsal bir sorun var gibi

JailbreakTR

Sorun anakartta ki baseband çipinden kaynaklanıyor, cihazı komple sıfırlamayın sakın, aktivasyonda sim kart şart.

Sim kart okumazsa aktif edemezsiniz. Tamir oluyor ama randıman tutmuyor, yani siz yaptırsanız bile ne zaman bozulacağı belli değil desem daha doğru söylemiş olurum, o cihazın işi bitmiş malesef.
[automerge]1529395676[/automerge]
Restore etmeyin!

-1 hata kodu veriyor bu da anakartda ki donanımsal hata oluyor. Bilginiz olsun.

Sorun anakartta ki baseband çipinden kaynaklanıyor, cihazı komple sıfırlamayın sakın, aktivasyonda sim kart şart.

Sim kart okumazsa aktif edemezsiniz. Tamir oluyor ama randıman tutmuyor, yani siz yaptırsanız bile ne zaman bozulacağı belli değil desem daha doğru söylemiş olurum, o cihazın işi bitmiş malesef.
[automerge]1529395676[/automerge]
Restore etmeyin!

-1 hata kodu veriyor bu da anakartda ki donanımsal hata oluyor. Bilginiz olsun.

WİFİ DEN AKTİVASYON YAPILMIYOR MU SIFIRLADIGINDA

Bendede olmuştu bir ara ama cihaz jailbreaklıyken sistemi bozmuştum, i tunes ile restore etmiştim.

anladım güzel bilgileriniz için tskler

7 plusumda oldu bu -1 hatası verdi baseband çipi sorunluydu. Servis verdim değiştirdiler sakın sıfırlama sıfırlarsan aktivasyonda kalır hiç bir şekilde aktif edemezsin. Servise ver değişir

CHİP DEĞİŞMESİ İÇİN VERDİM :) SIFIRLAMADIM COK ŞÜKÜR
[automerge]1529503643[/automerge]
SERVİS ANAKARTIN ARIZA GÖRDÜGÜNÜ VE TAMİRİN YAPILMADIGINI SÖYLEDİ NE GÜZEL BİR HABER :)

Son düzenleme:
Geri