E Ezekiel0144 Kayıtlı Üye JailbreakTR 21 Şub 2020 #1 Selam arkadaşlar iPhone 5 kullanıyorum Prog tv indirmeye çalıştım bu aygıtla uyumlu değil sorumu yaşıyorum nasıl indirebilirim bu uygulamayı ? Cihaz iPhone 5 Sürüm 10.3.4
Selam arkadaşlar iPhone 5 kullanıyorum Prog tv indirmeye çalıştım bu aygıtla uyumlu değil sorumu yaşıyorum nasıl indirebilirim bu uygulamayı ?
ANILxTR Aktif Üye JailbreakTR 22 Şub 2020 #2 ya jb yapıp appadminden yaparsın yada telefon yükselticeksin başka çaren yok
A aldebaran Kayıtlı Üye JailbreakTR 22 Şub 2020 #3 Eğer jailbreak'li ise telefonunuz, lowerinstall tweakini kullanabilirsiniz.
Blackcodetech Yetkili Moderatör 22 Şub 2020 #4 Uygulama 5s ve sonrasını destekliyor muhtemelen 32bit desteği yok eski sürümleri kurmayı deneyin
E Ezekiel0144 Kayıtlı Üye JailbreakTR 22 Şub 2020 #5 Blackcodetech: Uygulama 5s ve sonrasını destekliyor muhtemelen 32bit desteği yok eski sürümleri kurmayı deneyin Genişletmek için tıkla ... Eski sürümlerini nerden bulabilirim
Blackcodetech: Uygulama 5s ve sonrasını destekliyor muhtemelen 32bit desteği yok eski sürümleri kurmayı deneyin Genişletmek için tıkla ... Eski sürümlerini nerden bulabilirim