J JbWorld Aktif Üye JailbreakTR 10 Haz 2021 #1 Merhabalar.İphone 11 aldım sürüm 14.4 çıktı.İphone 7 kullanırken 14.2 jailbreak yapabiliyordum.Fakat iphone 11 14.4 jailbreak yok.14.4 içinde jailbreak çıkarmı acaba?jailbreak'siz iphone kullanmak pek keyif vermiyo.Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar.İphone 11 aldım sürüm 14.4 çıktı.İphone 7 kullanırken 14.2 jailbreak yapabiliyordum.Fakat iphone 11 14.4 jailbreak yok.14.4 içinde jailbreak çıkarmı acaba?jailbreak'siz iphone kullanmak pek keyif vermiyo.Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
MgZero Kayıtlı Üye JailbreakTR 10 Haz 2021 #2 Dün gece benimde iphone 11 de 14.6 oldu.Aynı sorunu bende yaşıyorum.
J JbWorld Aktif Üye JailbreakTR 10 Haz 2021 #3 MgZero: Dün gece benimde iphone 11 de 14.6 oldu.Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Desene hocam unc0ver ve checkra1n gibi jailbreak araçlarının yapımcılarına biran önce çıkarsınlar diye dua etmekten başka şansımız yok
MgZero: Dün gece benimde iphone 11 de 14.6 oldu.Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Desene hocam unc0ver ve checkra1n gibi jailbreak araçlarının yapımcılarına biran önce çıkarsınlar diye dua etmekten başka şansımız yok
MgZero Kayıtlı Üye JailbreakTR 10 Haz 2021 #4 JbWorld: Desene hocam unc0ver ve checkra1n gibi jailbreak araçlarının yapımcılarına biran önce çıkarsınlar diye dua etmekten başka şansımız yok Genişletmek için tıkla ... Maalesef öyle görünüyor
JbWorld: Desene hocam unc0ver ve checkra1n gibi jailbreak araçlarının yapımcılarına biran önce çıkarsınlar diye dua etmekten başka şansımız yok Genişletmek için tıkla ... Maalesef öyle görünüyor