İpa yükleme

Sergutigin

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba forumda da baktım ama bulamadım. Ben oyun yüklemek istiyorum ama olmuyor. Örnek vermek gerekirse NBA 2k20 ve fm 2019 yüklemeye çalışıyorum. Appcake yüklü ama o da bir siteye yönlendiriyor oradan da ipa indiremiyorum. PC’den cydia impector ile de denedim olmadı. Yardımcı olabilecek var mı
12.4 iPhone 8Plus jb mevcut

Bazı ipa dosyaları imzalamadan çalışmıyor.
Reprovision ile imzalaman gerek.
Mesela istagram uygulamasını ipa olarak appcake ile kurdum açılmadı. Ama reprovision ile imzaladım açıldı

Jb mevcut ise filza ile aç ve yükle, yüklemez ise imzala.

AppSYnc unified indirmen lazımyoksa appcake den birşey inmez

Bu videoki gibi bir sorun ile karşı karşıyayım. Cihazım Jailbreklı değil. Birçok yöntem denedim ama olmuyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ?

dün bir ipayı cydia extender kuramadı fakat 3utools direkt kurdu telefona

dün bir ipayı cydia extender kuramadı fakat 3utools direkt kurdu telefona
Oyunların veya uygulamaların ipa hallerini bulabileceğim bir site biliyor musunuz ? Dün fm indirdim mesela yükledim 3utools ile ama açılmadı

Oyunların veya uygulamaların ipa hallerini bulabileceğim bir site biliyor musunuz ? Dün fm indirdim mesela yükledim 3utools ile ama açılmadı
yani ben güvenilirliğini pek bilmem de iphonecakeden yükledim o da appcakein sitesi zaten. yalniz dailyuploads chromeda indirmedi idm ile veya opera ile indirince oldu haberin olsun

Appsync olmadığı sürece kuramazsınız appsync versiyonu eski içinde ufak bir düzenleme yapılması gerekiyor kurulması için
[automerge]1568017267[/automerge]
Appsync olmadığı sürece kuramazsınız appsync versiyonu eski içinde ufak bir düzenleme yapılması gerekiyor kurulması için

Mail adresi verirsen appsyn 12.4 dep dosyasını gönderirim kurarsın sorun çözülür.Kimler istiyorsa Mail adresi versin toplu göndereyim

Karen repodaki 12.4 uyumlu diye biliyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar selamun aleyküm herhangi bir dosyayı ipaya nasıl çevirebilirim teuecalleri indirdim diyelim nasıl ipaya çevirecem saygılar

Arkadaşlar selamun aleyküm herhangi bir dosyayı ipaya nasıl çevirebilirim teuecalleri indirdim diyelim nasıl ipaya çevirecem saygılar

Uzantısı İpa olarak inecek zaten.

Hocam nasıl yaparız anlatırmısın ipa nasıl indirilir çok teşekkür ederim

dan uygulamaları bulabilirsin.

Üstteki adreslerden de true 11.8.11 ipasını indirebilirsin.

Son düzenleme:
Hocam allah razı olsun siz sürekli ipaları burdanmı indiriyorsunuz

Geri