İPA Kurabileceğim tavsiye kaynak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yusf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yusf

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
İos 26 için bildiğiniz sağlam ipa kuracağım telegram grubu vs. Varmı?

14.6 dan güncelledimcihazım jailbreakliydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yüklenen ipaları telefona nasıl kurarım.
İntagram indirdim dosyalara attım.

Telefona nasıl kuracağım.

Yüklenen ipaları telefona nasıl kurarım.
İntagram indirdim dosyalara attım.

Telefona nasıl kuracağım.

ios 26 için tek yöntem sideload.

Benim kullandığım yöntem: SideStore + LiveContainer.

İlk başta bilgisayardan altstore ile Sidestore'u telefona yüklüyorsunuz. Ardından 7 günden bir telefondan imzalamayı yapıyorsunuz. Bilgisiyarla işiniz kalmıyor.

Bu yöntem ile maks 3 app ve 10 appid izin veriyor. O yüzden ben Sidestore içine Livecoiner kurdum. Uygulamaları oradan açıyorum.

Gerekli açıklamalar kendi sitelerinde vardır.

* Tabi geliştirici hesabınız var ise imzalama yöntemi ile uygualama sınırı olmadan bir yıl kullanabilirisiniz (ücretli)

ios 26 için tek yöntem sideload.

Benim kullandığım yöntem: SideStore + LiveContainer.

İlk başta bilgisayardan altstore ile Sidestore'u telefona yüklüyorsunuz. Ardından 7 günden bir telefondan imzalamayı yapıyorsunuz. Bilgisiyarla işiniz kalmıyor.

Bu yöntem ile maks 3 app ve 10 appid izin veriyor. O yüzden ben Sidestore içine Livecoiner kurdum. Uygulamaları oradan açıyorum.

Gerekli açıklamalar kendi sitelerinde vardır.

* Tabi geliştirici hesabınız var ise imzalama yöntemi ile uygualama sınırı olmadan bir yıl kullanabilirisiniz (ücretli)
Hocam neden esign kullanmıyorsun ? Ben mesela iphone 15 cihazımda ios 26.1 sürümündeyim. esign i kurdum ve 7 tane de ipa kurdum içinden. Yani bunu yazmamdaki neden, ben bu imzalama süreçlerini ve aralarındaki farka pek hakim değilim. sideloadly de kullandım ama sürekli telefonu haftada bir bağla ve sadece 3 ipa kur bana yetmiyordu. Ama şu an esign ile rahatlıkla kullanabiliyorum ipalarımı. Ha imza patlarsa tabiki yeni bir esign profili indirmem gerektiğini ve tüm ipaları en baştan tekrar kurmam gerektiğinin farkındayım o yüzden ipaların kurulum dosyalarını bilgisayarımda bir klasörde saklıyorum.

Hocam neden esign kullanmıyorsun ? Ben mesela iphone 15 cihazımda ios 26.1 sürümündeyim. esign i kurdum ve 7 tane de ipa kurdum içinden. Yani bunu yazmamdaki neden, ben bu imzalama süreçlerini ve aralarındaki farka pek hakim değilim. sideloadly de kullandım ama sürekli telefonu haftada bir bağla ve sadece 3 ipa kur bana yetmiyordu. Ama şu an esign ile rahatlıkla kullanabiliyorum ipalarımı. Ha imza patlarsa tabiki yeni bir esign profili indirmem gerektiğini ve tüm ipaları en baştan tekrar kurmam gerektiğinin farkındayım o yüzden ipaların kurulum dosyalarını bilgisayarımda bir klasörde saklıyorum.
açıkcası eskiden ben de o yöntemi kullanıyordum fakat artık yaşlandığımdan mı bilmiyorum revoke edilince uğraşmak istemiyorum. Zaten artık kullandığım uygulamalar da eskisi gibi fazla değil. O yüzden SideStore + Livecontainer fazlasıyla işimi görüyor.

Sidestore'a sadece Livecontainer ekledim. Uygulamaları Livecontainer içine eklediğimden 3 app sınırı da kalmıyor fakat aynı anda tek bir tane açılıyor fakat revoke gibi bir durum olmadığı için veri kaybım hiç olmuyor.
Otomasyon ile telefon zaten 7 gün dolmadan sertifikayı otomatik yeniliyor. Yani yeni ios versiyona geçmediğim sürece bilgisayarlar da işim kalmıyor.

Son düzenleme:
Kardeşim ücretli var palystore mağazası arapların bende onu aldım şuan ipa dosyalarımı ve güncel hertürlü şeye dahip

Geri