Neler yeni

İos 9 kilit ekranı ve sesi

texasli_samet16

Aktif Üye
JailbreakTR
Yasaklı
Arkadaşlar ben 10.3.3 5s jb kullanıyorum memnunum fakat özledigim için soruyorum ios 9 kilit ekranı ve sesi yapabilxegim tweak var mıdır ayrıca işe yarıcak tweaklarnız varsa söylermisimiz teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla aklıma gelmedi. Bakınırım bulursam yazarım :)

Sound ingilizcede ses anlamıma geliyor ordan betimlendim dediginiz tweak sorunsuz çalışıyor sadece kilit sesi degişmiyor açılışta animasyonla birlikte ses veriyor

Eski kilitleme sesi bu verdiğim linkte var. Bu dosyayı /System/Library/Audio/UISounds klasörüne atıp denersen olacaktır.

her zamn olduğu gibi Ne olur ne olmaz sen yedekli yap ;)

Eski kilitleme sesi bu verdiğim linkte var. Bu dosyayı /System/Library/Audio/UISounds klasörüne atıp denersen olacaktır.

her zamn olduğu gibi Ne olur ne olmaz sen yedekli yap ;)

Valla sisteme nasıl atıcam bilmiyorum hiç yapmadım yeniyim bu işlerde tweak kurmayı biliyorum sadece

Valla sisteme nasıl atıcam bilmiyorum hiç yapmadım yeniyim bu işlerde tweak kurmayı biliyorum sadece

pc deyse winscp ile dediğim yere gelip dosyayı oraya sürükleyip bırakman yeterli. aynı dosya var değiştireyim mi diyecek evet dediğinde tamamdır. Ancak öncesinde değiştireceğin aynı isimli dosyanın yedeğini al yine de sen. Olur da vazgeçmek istersen değiştirirsin eskisiyle :)
Filza ile yapacaksan da aynı şekilde yine dosyayı o bölüme kopyala yapıştır ;)

pc deyse winscp ile dediğim yere gelip dosyayı oraya sürükleyip bırakman yeterli. aynı dosya var değiştireyim mi diyecek evet dediğinde tamamdır. Ancak öncesinde değiştireceğin aynı isimli dosyanın yedeğini al yine de sen. Olur da vazgeçmek istersen değiştirirsin eskisiyle :)
Filza ile yapacaksan da aynı şekilde yine dosyayı o bölüme kopyala yapıştır ;)

Filzayı hangi repodan indirmemi önerirsin

3338b91fa8d8580dc355c21ce0d16365.jpg

direk safariden açmayı deneyebilir misin? tapatalk içerisinde açmaya çalışırsan hata verebilir.

Açmak İçin Kaydırın tipi eski kilit ekranını kullanmak için LegacySlideToUnlock tweak'ini araştırabilirsin. 10.3.3'de çalışıyor dendim.

Benim kilit sesim tamamen yok oldu. Yanlış hatırlamıyorsam teelfonu sıfırladığımda bile gelmiyordu . Düzeltmenin bir yolu var mıdır..

Geri