eminmertcanyilmaz4 Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 17 Ocak 2020 Mesaj 22 Tepkime puanı 3 18 Ocak 2021 #1 14.2 checkra1n jb var sıfırlama yapmam istiyorum ama imzalar kapalı jb kaybetmeden succession gibi bir tweak var mı
14.2 checkra1n jb var sıfırlama yapmam istiyorum ama imzalar kapalı jb kaybetmeden succession gibi bir tweak var mı
E ertaneroly Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 31 Ara 2020 Mesaj 1 Tepkime puanı 0 19 Ocak 2021 #2 arkadaşlar aynı şekilde benim telefonumda da checkra1n jb aktif durumda restore system diyip fabrika ayarlarına döndürsem elma da kalır mı? itunes yok
arkadaşlar aynı şekilde benim telefonumda da checkra1n jb aktif durumda restore system diyip fabrika ayarlarına döndürsem elma da kalır mı? itunes yok
apagesatana Aktif Üye JailbreakTR Katılım 2 Mar 2019 Mesaj 376 Tepkime puanı 89 19 Ocak 2021 #3 checkra1n içinden restore system yaptıktan sonra normal sıfırlama işlemi yapıp yeni iphone olarak ayarlayın derseniz temiz bir şekilde gelir telefon
checkra1n içinden restore system yaptıktan sonra normal sıfırlama işlemi yapıp yeni iphone olarak ayarlayın derseniz temiz bir şekilde gelir telefon
eminmertcanyilmaz4 Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 17 Ocak 2020 Mesaj 22 Tepkime puanı 3 19 Ocak 2021 #4 apagesatana: checkra1n içinden restore system yaptıktan sonra normal sıfırlama işlemi yapıp yeni iphone olarak ayarlayın derseniz temiz bir şekilde gelir telefon Genişletmek için tıkla ... Valla iyi dedin hiç de aklıma gelmedi şimdi yaptım teşekkür ediyorum
apagesatana: checkra1n içinden restore system yaptıktan sonra normal sıfırlama işlemi yapıp yeni iphone olarak ayarlayın derseniz temiz bir şekilde gelir telefon Genişletmek için tıkla ... Valla iyi dedin hiç de aklıma gelmedi şimdi yaptım teşekkür ediyorum