Merhaba değerli forum yetkilileri ve arkadaşlar.Cihaza yaklışık bir kaç gündür JB kurulumu yaptım.App store üzerinden paralı olan uygulamarı kurmak istiyorum cihazima.Appcake uygulamasını denedim lakin hic bi uygulama yükleyemedim 64 bit hatası alıyorum.Bilgisayar üzerinden ifunbox yardımı ile ipa kurulumu yaparkende hata alıyorum.Cydia impactor ile kurulum yaptığımdada 3 gün sonra kullanamıyorum uygulamayı sizde alternatif yöntemlerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
2. Bir sorum daha olucaktı bir kaç uygulamaya save game dosyaları kurmak istiyorum ifunboxtan yapamadim dosya erişimini telefonda filzada kurulu ama o dosyaları telefona indiremedim alternatif bir yöntem olarak iMazing ile denemek istedim ondada cydiadan bir dosya eksiktir hatası aldım bu iki konu yardimlarinızı bekliyorum hayırlı günler herkeze.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2. Bir sorum daha olucaktı bir kaç uygulamaya save game dosyaları kurmak istiyorum ifunboxtan yapamadim dosya erişimini telefonda filzada kurulu ama o dosyaları telefona indiremedim alternatif bir yöntem olarak iMazing ile denemek istedim ondada cydiadan bir dosya eksiktir hatası aldım bu iki konu yardimlarinızı bekliyorum hayırlı günler herkeze.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi