Çözüldü İos 11 JB’li İphone 6 cihazına paralı uygulamaları ücretsiz yükleme sorunu!

uzayozer

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba değerli forum yetkilileri ve arkadaşlar.Cihaza yaklışık bir kaç gündür JB kurulumu yaptım.App store üzerinden paralı olan uygulamarı kurmak istiyorum cihazima.Appcake uygulamasını denedim lakin hic bi uygulama yükleyemedim 64 bit hatası alıyorum.Bilgisayar üzerinden ifunbox yardımı ile ipa kurulumu yaparkende hata alıyorum.Cydia impactor ile kurulum yaptığımdada 3 gün sonra kullanamıyorum uygulamayı sizde alternatif yöntemlerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
2. Bir sorum daha olucaktı bir kaç uygulamaya save game dosyaları kurmak istiyorum ifunboxtan yapamadim dosya erişimini telefonda filzada kurulu ama o dosyaları telefona indiremedim alternatif bir yöntem olarak iMazing ile denemek istedim ondada cydiadan bir dosya eksiktir hatası aldım bu iki konu yardimlarinızı bekliyorum hayırlı günler herkeze.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AppCake de birçok uygulamanın güncellemesi gerekiyor. Oyunun verileri için filzadan yükleyebilirsiniz.

1- reposundan AppSync Unified tweak'ini yüklerseniz muhtemelen uygulama yükleme işlemleri sorunsuz çalışacaktır (iOS sürümünüze göre yüklemeniz gerekiyor, sizin sürümünüz yazmıyor ona göre dönüş yaparsanız yüklemeniz gerekeni söyleyebiliriz)
2- BigBoss reposundan Apple File Conduit "2" aracını yüklerseniz bilgisayar bağladığınızda dosya sisteminize erişim sağlayabilirsiniz.

@uzayozer
öncelikle forumumuza Hoşgeldin kardeş

1.soru için cevap:
IOS 11 artık 32-Bit Uygulamaları desteklemediği için ve AppCake'de daha çok 32-Bit destekli uygulamalar olduğu için o tür hataları alman normal.

2.soru

İMazing her Dosyayı indiremez.. alternatif "3UTools" Programı ile deneyebilirsin

3UTools aracını Forumdan indirebilirsin

JailbreakTR

Hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için.Cihazimda ios 11.1.1 kurulu. Verdiğiniz bütün yöntemleri hemen deniyorum aynı sorunu paylaşan arkadaşlar vardır diye olumlu olumsuz dönüş yapacağım.

1- reposundan AppSync Unified tweak'ini yüklerseniz muhtemelen uygulama yükleme işlemleri sorunsuz çalışacaktır (iOS sürümünüze göre yüklemeniz gerekiyor, sizin sürümünüz yazmıyor ona göre dönüş yaparsanız yüklemeniz gerekeni söyleyebiliriz)
2- BigBoss reposundan Apple File Conduit "2" aracını yüklerseniz bilgisayar bağladığınızda dosya sisteminize erişim sağlayabilirsiniz.

Big boss reposunda bulamadim maalesef apple file conduiti

Big boss reposunda bulamadim maalesef apple file conduiti

Kusura bakmayın Cydia/Telesphoreo reposundaymış. Aramaya yazarsanız çıkacaktır zaten. Fakat iOS 11 için güncellenmedi sanırım.

Son düzenleme:
@Hbasdereli
afc2 çalışıyormu ios11'de ?

@Hbasdereli
AFC 2 hiç bir zaman Karen's reposunda olmadı ! Lütfen yanlış bilgi vermeyelim

JailbreakTR

@efsane6 neden sordunuz?
[automerge]1522415192[/automerge]
nerede yazıyor o dediğiniz @efsane6 repoları yazmış ya işte yukarda arkadaşlar..

@Hbasdereli
19549d91bd2d9631b1943f76ba552da4.jpg

b8de7e6d5d5b2f3e605183cc2af91b5d.jpg

Not: AFC 2 IOS 11'de çalışmaz

JailbreakTR

@efsane6 bilgilendirme için tşk ederim de yalnız konu sahibi ben değilim 11 de kullanmıyorum. ilgiliyi nereden kurup bu bilgiyi bana veriyorsunuz ona anlam veremedim. ama yinede bilgi iyidir aklımda bulunsun :)
üşenmeden birde ekran görüntüsü resim felan ayarlamış :)

@efsane6 bilgilendirme için tşk ederim de yalnız konu sahibi ben değilim 11 de kullanmıyorum. ilgiliyi nereden kurup bu bilgiyi bana veriyorsunuz ona anlam veremedim. ama yinede bilgi iyidir aklımda bulunsun :)
üşenmeden birde ekran görüntüsü resim felan ayarlamış :)

Bunun cevabı kardeş
0e1546c35cf668655ad86b4c1be08aed.jpg

JailbreakTR

tamam bende appsync soruyor zannettim yanlış okumuşum. dikkatli okuyunca farkettim ve sildim. neden ifşa ediyorsunki şimdi. tamamen imla hatasından ibaret :)

Bu bahsettiğiniz Appsync, appcake reposunda mevcut olanla ile aynı mı acaba?

evet ama kendi reposundan yüklemenizi tavsiye ederim.

Bende oda yüklü ama o hatayı yine veriyor appcake yakında düzeltecektir diye umuyorum.Bu düzeltme zarfında boş kalmamak için önerebileceğiz alternatif ipa yükleme yolları mevcutmudur acaba

appsync olmadan crackli uygulama yükleyemezsiniz diye biliyorum. ama belki başka yöntemler cıktıysa arkadaşlar bilgi verir.

appsync olmadan crackli uygulama yükleyemezsiniz diye biliyorum. ama belki başka yöntemler cıktıysa arkadaşlar bilgi verir.

Teşekkür ederim yardımlarınız için

Özelden mesaj atamadım yetkiniz yoktur uyarısı aldık o yüzden buradan yazıyorum.Teşekkür ederim iyi niyetiniz için yok yüklemedim uygulamayı.İyi günler dilerim

Özelden mesaj atamadım yetkiniz yoktur uyarısı aldık o yüzden buradan yazıyorum.Teşekkür ederim iyi niyetiniz için yok yüklemedim uygulamayı.İyi günler dilerim

Aldım*

Geri