Çözüldü İos 10.3.3 jailbreak yapmak istiyorum

zketen

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhabalar cahilliğimi mazur görün.
Elimde iphone 5 10.3.3 bir cihaz var, jailbreak yapmak istiyorum ama sizlere danışmadan yapmak istemedim.
Birincisi yapmak için bilgisayar şart mı çünkü şuan elimde bilgisayar yok. Bilgisayarı bir şekil temin eder jailbreak i yaparım.
İkincisi ise electradaki gibi haftada bir jailbreak yapmak falan gerekiyor mu onun için de bilgisayar gerekiyorsa sıkıntı olur çünkü. Ve jailbreak için hangi aracı kullanmam gerekir
Şimdiden teşekkürler bununla ilgili daha önce açılmış bir konu varsa kusuruma bakmayın.

mehaba dostum iphone 5 10.3.3 sürümdeyim ve jailbreakliyim
evet bir bilgisayar şart

Ekleme : şöyle bir durum var; haftada bir jailbreaki tazelemen gerekebilir (eğer cihazını jb yaptıktan sonra bir hafta sonrasından başladıktan itibaren kapa aç yaparsan jailbreak pasifize olur ve tekrar jb i aktifleştirmen için bir bilgisayara ihtiyaç duyacaksın)

mehaba dostum iphone 5 10.3.3 sürümdeyim ve jailbreakliyim
evet bir bilgisayar şart

Merhabalar hocam peki tekrar tekrar jailbreak yapmak gerekiyor mu bunun için de mi bilgisayar şart?
Ve kullandığınız jailbreak aracı nedir acaba?

tek bir jailbreak aracı var.. forumda da bulabilirsin : h3lix jb cihazın ister istemez birgün kapanacaktır ve sen de açacaksın ve o zaman jailbreak yapmak isteyeceksin o zaman mecburen bilgisayara ihtiyac duyacaksın
[automerge]1542740616[/automerge]
h3lix - iOS 10.x - 10.3.3 Jailbreak (32bit Cihazlar)

Anladım hocam yani bir tek telefon kapandığında tekrar jailbreak yapmam gerekiyor öyle mi?
evet dostum. Ama jailbreak yaptıktan itibaren bir hafta içinde kapanır açarsan tekrar jailbreak yapmana gerek yok sadece h3lix jb aracına girip onu çalıştırman kafi olacak. Aslında biraz teferruatlı ama kullandıkça stabil hale getireceksin sen de.

evet dostum. Ama jailbreak yaptıktan itibaren bir hafta içinde kapanır açarsan tekrar jailbreak yapmana gerek yok sadece h3lix jb aracına girip onu çalıştırman kafi olacak. Aslında biraz teferruatlı ama kullandıkça stabil hale getireceksin sen de.
Anladım teşekkür ederim yardımlarınız için

İkincisi ise electradaki gibi haftada bir jailbreak yapmak falan gerekiyor mu onun için de bilgisayar gerekiyorsa sıkıntı olur çünkü.

Arkadaşlar merhabalar cahilliğimi mazur görün.

Cahillik bir şeyi öğrenmeye çalışmayana ve bu şekilde geri kalana denir , sizin gibi öğrenmek için konu açana değil :)

Kullanmanız gereken aracın linkini arkadaşlar vermiş.
Bilgisayarsız kurulum için siteler var.
Oradan bir kere kurup jailbreaki yapın.
Sonrasında extender ile imzalama yaparsanız çok daha iyi olur.
Ben bilgisayara ihtiyaç duymadan jailbreaktr nin reposundan kurduğum extender ile sorunsuzca ipayı imzalıyorum.
Hatta otomatik imzalıyor beni uğraştırmıyor :)

Cahillik bir şeyi öğrenmeye çalışmayana ve bu şekilde geri kalana denir , sizin gibi öğrenmek için konu açana değil :)

Kullanmanız gereken aracın linkini arkadaşlar vermiş.
Bilgisayarsız kurulum için siteler var.
Oradan bir kere kurup jailbreaki yapın.
Sonrasında extender ile imzalama yaparsanız çok daha iyi olur.
Ben bilgisayara ihtiyaç duymadan jailbreaktr nin reposundan kurduğum extender ile sorunsuzca ipayı imzalıyorum.
Hatta otomatik imzalıyor beni uğraştırmıyor :)
extender 32 bit cihazlarda çalışmıyor maalesef :( o nedenle extenderden itibaren başladıgın mevzu bizlerde geçerli olmuyor :(

hocam o extender alternatifi sadece. dediğim gibi bizim gibi 32bit cihazı olanlar bilgisayarsız bu işi yapmamızın mümkünatı dahi yok.

hocam o extender alternatifi sadece. dediğim gibi bizim gibi 32bit cihazı olanlar bilgisayarsız bu işi yapmamızın mümkünatı dahi yok.
Hocam araştırıyorum şuan da yalujailbreak diye bir site var bilgisayarsız kurulum için tweakmo adlı bir uygulama falan vermiş fake midir acaba

Hocam araştırıyorum şuan da yalujailbreak diye bir site var bilgisayarsız kurulum için tweakmo adlı bir uygulama falan vermiş fake midir acaba
dediğim gibi iphone 5 ve ios 10.3.3 sürümü kullanıcıysan tek yolun var : h3lix jailbreak aracı. Onun alternatifi olsa her hafta jb yenilemekten gına geliyor bana ve şimdiye kadar kurtulurdum. Bu forumda bu konuda dert yanan ben gibi pekçok insan var.

10 doların varsa evet.Paralı orası hemde güvenilmez.

Anladım arkadaşlar teşekkürler ikinize de kaldık yine bilgisayara

Milleti paralı hizmetlere mi mecbur bırakıyorsunuz panda helperden yükle

Geri