Çözüldü İnstagram Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

No Subsitute tweakını indirip anemoyu aktif ettim açıldı İnstagram. Bende bu şekil çözüldü.
[automerge]1531049475[/automerge]
EDİT: Ama bir kaç sefer de açılıyor. Uygulamayı kapatıp açınca beyaz oluyor yine. Tekrar kaptıp açınca siyah ekran olup geliyor ekran.

Bu sorunu da çözmeli electra team

redditte dündne beri bu konuyu araştırıyorum elde ettiklerim
icleaner proyu açıp sağ alttaki "+" simgesine dokun cydia substrate eklentilerinden “AnemoneColors.dylib” ve “AnemoneFonts.dylib” özelliğini kapatıp resping atın diyor.
bende zaten anemone hiç kurulu olmadığı için bu çözüm olmadı.

ikinci çözüm ise "Forceinpicture" tweaki varsa kaldırın demişler, bende vardı kaldırdım sorun çözüldü

Anemone vardı dediğini yaptım sorun çözüldü teşekkürler

Arkadaşlar belirtilen anomecolors.dylib gibi dosyalar anemone 1 saat önce güncellendi ve iclenar da yok .

Aynen güncellemeyle o ikisinide kaldırmışlar zaten ama ben güncellemeden önce devre dışı bırakmıştım sorun çözüldü

Güncellendi ama cydiayı yenilediğim de güncelleme gelmiyor anemoneye. Bende kapattım dediğiniz yeri iCleaner’dan
[automerge]1531070686[/automerge]
Edit: Fonts ve Color kapatınız yazmışsınız da ben font kısmını kullanıyordum ya. Emojiler gitti onu kapayınca geri açtım. 😂 Tekrar yine aynısı oldu girmiyor instagrama 😂
[automerge]1531070738[/automerge]
Aynen güncellemeyle o ikisinide kaldırmışlar zaten ama ben güncellemeden önce devre dışı bırakmıştım sorun çözüldü

Edit 2: Acaba güncelleme de o instagrama, spotify girme sorunu mu çözüldü ?

Son düzenleme:
Güncellendi ama cydiayı yenilediğim de güncelleme gelmiyor anemoneye. Bende kapattım dediğiniz yeri iCleaner’dan
[automerge]1531070686[/automerge]
Edit: Fonts ve Color kapatınız yazmışsınız da ben font kısmını kullanıyordum ya. Emojiler gitti onu kapayınca geri açtım. Tekrar yine aynısı oldu girmiyor instagrama
[automerge]1531070738[/automerge]

Edit 2: Acaba güncelleme de o instagrama, spotify girme sorunu mu çözüldü ?

Ben güncelleme yapmadan önce girmiştim sorun düzelmişti güncelleme sonrası için birşey diyemeyeceğim

redditte dündne beri bu konuyu araştırıyorum elde ettiklerim
icleaner proyu açıp sağ alttaki "+" simgesine dokun cydia substrate eklentilerinden “AnemoneColors.dylib” ve “AnemoneFonts.dylib” özelliğini kapatıp resping atın diyor.
bende zaten anemone hiç kurulu olmadığı için bu çözüm olmadı.

ikinci çözüm ise "Forceinpicture" tweaki varsa kaldırın demişler, bende vardı kaldırdım sorun çözüldü

ForceinPicture bendede olayi cözdü tweaki siler silmez :)

Forceinpicture kurucusu Spotify ve Instagram sorunu benim ellimde degil diyor Cephei adinda birisi preferenceleri kirikmis

Cephei prefs are horribly broken “cough”(I’m not the developer of that so can’t fix it).
Umarim iyi tercüman edebilmisimdir

Geri