İnstagram+atma sorunu

hearven12

Aktif Üye
JailbreakTR
İnstagram dün itibari ile uygulama içi fotoğraf çekme özelliğine geçtiğimde tweak ten atıyor sorun çözümünü bilen var mı ?

Olabilir hangi sürümü kurman gerekiyor acaba
instagram ++ için güncelleme mevcut mu cydia üzerinden bakabilirsin, yoksa normal instagram uygulamasını bi önceki sürümüne düşürebiliyorsan düşür.

güncelleme geldi instagrama o yüzden atıyor instagramdan sürüm düşürme işlemini yapamadım ben facebook ve twitter da kullanıyorum ama instagram da bulamadım, ayrıca rocketforinstagram da kullanılmıyor güncelleme geldiği için.

birde instagram++ güncellendi fakat electra olan için sürüm güncellenmedi henüz

instagram ++ için güncelleme mevcut mu cydia üzerinden bakabilirsin, yoksa normal instagram uygulamasını bi önceki sürümüne düşürebiliyorsan düşür.
Cydia üzerinden güncelleme mevcut değil bir önceki sürüme downgrade yaptım yine atıyor uygulamadan üstad
[automerge]1525436716[/automerge]
Crash reporter bunları gösteriyor

Ekli dosyalar

• IMG_2129.PNG
    IMG_2129.PNG
    75.2 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_2130.PNG
    IMG_2130.PNG
    80.6 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2131.PNG
    IMG_2131.PNG
    82.8 KB · Görüntüleme: 7
Cydia üzerinden güncelleme mevcut değil bir önceki sürüme downgrade yaptım yine atıyor uygulamadan üstad
electra için olan sürüm güncellenmedi evet, sürüm düşürebiliyorsanız eğer 41 versiyonuydu sanırım sorunsuz çalışması gerekir

mevcut sürümler bunlar hangisine çekmeliyim bir önceki sürüm olmadı

Ekli dosyalar

• IMG_2132.PNG
    IMG_2132.PNG
    65.6 KB · Görüntüleme: 5
siz ios 11 mi kullanıyorsunuz 10 mu ?

10 kullanıyorsanız sorunsuz olması lazım 40 sürümünde

yusuf özgül benim başka bir başlıkta yaşamış oldugum bir sorunla alakalı verdiği yanıtta instagram api değişikliğine gittiği için pekçok özelliği tweakte şu esnada çalışmadığını ifade etti. Bekleyip göreceğiz.

Çalışmıyor malesef
buradan instagram++ v40 olanı indirdim ios11 de kullanıyorum şu an, unlimapps güncelleyene kadar bunu deneyin sizde ios 10 da nasıl tepki verir bilmiyorum, ayrıca appsync de yükleyin 7 gün derdiniz olmasın

Geri