Neler yeni

İnstagram analiz

@Kompur @KutlukTigin
Flex ile 4 tane yeri patchledim.2 tane isPremium , requiresPremium ve setRequiresPremium olmak üzere toplam 4 tane boolean değişkeni var.Bunların hepsini true yapmak programın bütün kilitlerini kaldırıyor.Daha önce Flex kullandıysanız kolaylıkla yapabilirsiniz zaten.

@Kompur @KutlukTigin
Flex ile 4 tane yeri patchledim.2 tane isPremium , requiresPremium ve setRequiresPremium olmak üzere toplam 4 tane boolean değişkeni var.Bunların hepsini true yapmak programın bütün kilitlerini kaldırıyor.Daha önce Flex kullandıysanız kolaylıkla yapabilirsiniz zaten.
Flex 3 indirdim bu yazdiklarni bulamadim

@Kompur @KutlukTigin
Hocam bir uygulama var patchleyemiyorum ve bununla alakalı bir konu bulamıyorum internette. Bana yardımcı olabilir misiniz?

@Kompur Flex 3 ile uygulama nasıl patchleniyor biraz araştırırsan yapabileceğini düşünüyorum.Eğer yapamazsan ben uygulamayı patchleyip sana ipa olarak atabilirim.
@Nortorein Uygulamanın adını verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

@Nortorein Linkteki deb dosyasını indirip Filza ile kurduğun zaman Premium özellikleri açılacak.Yapımcının dediğine göre hala Premium satın almanı söylüyor olabilirmiş ama çalışıyormuş bir dene.

@Kompur IPA veya deb olarak vermek zahmetli olacak o yüzden Flex'in Cloud'una yolladım patchi ama daha onaylanmadı.Onaylandığı zaman indirebilirsin patchin adını Premium Patch koymuştum sanırım zaten 2 tane patch var şu anda 3 tane olacak onaylanınca.Flex'e girince en altta ortada bulut simgesi var ona bas oradan InstaReport'u seç orada görünecek patch oradan indireceksin.

@Nortorein Linkteki deb dosyasını indirip Filza ile kurduğun zaman Premium özellikleri açılacak.Yapımcının dediğine göre hala Premium satın almanı söylüyor olabilirmiş ama çalışıyormuş bir dene.

@Kompur IPA veya deb olarak vermek zahmetli olacak o yüzden Flex'in Cloud'una yolladım patchi ama daha onaylanmadı.Onaylandığı zaman indirebilirsin patchin adını Premium Patch koymuştum sanırım zaten 2 tane patch var şu anda 3 tane olacak onaylanınca.Flex'e girince en altta ortada bulut simgesi var ona bas oradan InstaReport'u seç orada görünecek patch oradan indireceksin.
Evet suan iki tane gözüküyor baktim

Elimden geldiğince anlatmaya çalışayım.Eğer tek tek takip edersen adımları, yapabileceğini düşünüyorum.

1) Flex 3'ü aç ve en solda aşağıda 4 tane kareden oluşan bir sembol var ona bas.Ona bastığın zaman açılacak olan ekranın adı Patches olmalı.
2)O ekranda sağ üstte + işareti var ona bas ve açılan ekrandan uygulamayı seç (Reports+ ismi)
3)Gelen ekranda Add Units... yazan seçeneğe bas.Açılan ekranda üstte Executable yazısının altında Reports+ yazmalı ona bas.
4)Basınca 2 seçenek gelecek karşına Process'i seç.
5)5-10 saniye bekledikten sonra Reports+ seçeneğinin sağında ok işareti çıkacak.Şimdi Reports+ seçeneğine tıkla.
6)Üstte arama kısmı var oraya isPremium yaz 2 tane eleman çıkacak onlara tıkla yanlarında onay işareti çıkacak.
7)Şimdi 2 kere geri tuşuna bas Add Units... seçeneğinin olduğu yere gel yani.Orada o demin seçtiğin elemanları göreceksin onlardan birine tıkla en altta Return Value (bool) yazması lazım ona tıkla ve açılan ekranda Override Value seçeneğine tıkla ve sonra da TRUE seçeneğini seç.
8)Aynı işlemi ikincisi için de yap ve bir daha geri tuşuna bas.Orada oluşturduğumuz patch'i göreceksin aktif hale getir ve uygulamayı kapat.

Bu işlemleri doğru şekilde yapabilirsen olmuş olacak. :okay:

@Comex istemişti özelden anlattım ona.Sen de bu adımları takip ederek halledebilirsin @Kompur

Geri