İnstagram çözünürlük sorunu

besirdemireel

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Adminler rica ediyorum daha önce de konu açtım bilgisi olan çıkmadı lütfen şu sorunu çözün. Sorunun çözümü jb feda edip telefonu güncellemek ama alternatif birşeyler illaki bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Sorun instaya story attıktan sonra video yüklendikten sonra videoya bir şeffaf perde iniyor öncesi ve sonrasını paylaşacağım daha iyi anlarsınız...

Cihaz
iphone 12 pro max
Sürüm
14.3

Ekli dosyalar

• 04B1BA65-125A-44C6-A454-445A38719749.png
    04B1BA65-125A-44C6-A454-445A38719749.png
    396.1 KB · Görüntüleme: 25
  • E9808E32-BDE1-4432-852A-4841AF5A3D84.png
    E9808E32-BDE1-4432-852A-4841AF5A3D84.png
    736.9 KB · Görüntüleme: 22
Choicy cydiadan kurup
İnstagrama sert basılı tutup lounch Whithout tweak secenegi ile başlatıp deneyebilirmisin?

jbsiz de aynı sorunu yapıyor mu? jbsiz telefonu açtığınızda bu sorunu yapmıyorsa sizin tweaklerde sorun vardır. rootfs deyip jb sıfırlamanız gerekecektir.

Choicy cydiadan kurup
İnstagrama sert basılı tutup lounch Whithout tweak secenegi ile başlatıp deneyebilirmisin?
Denedim kardeşim olmadı. Telefonu kapatıp açtım jbsiz denedim yine olmadı. Telefonu güncellemek gerekiyor ben çözdüm sorunu ama jb kaybedemem
[automerge]1645728969[/automerge]
jbsiz de aynı sorunu yapıyor mu? jbsiz telefonu açtığınızda bu sorunu yapmıyorsa sizin tweaklerde sorun vardır. rootfs deyip jb sıfırlamanız gerekecektir.
Admin çöz be şunu kardeşimsin kaç aydır delirtti beni

Denedim kardeşim olmadı. Telefonu kapatıp açtım jbsiz denedim yine olmadı. Telefonu güncellemek gerekiyor ben çözdüm sorunu ama jb kaybedemem
[automerge]1645728969[/automerge]

Admin çöz be şunu kardeşimsin kaç aydır delirtti beni
Instagram sürüm düşür bakalım yani buna sebeb olan jb mi yoksa iOS versiyonunu onu bulmak laizm

Instagram sürüm düşür bakalım yani buna sebeb olan jb mi yoksa iOS versiyonunu onu bulmak laizm
Onuda denedim kardeşim yine olmadı
Denediğim yollar şöyle...
Sürüm düşürdüm
Jbsiz denedim
İnstagram uygulamadan kalite arttırdım
İnstagramın kendi kamerasından çektim
Mobil veri wifi her ikisinde de denedim
Bu telefon sürümüyle alakalı birşey ama güncellersem jb gidecek denemediğim yol kalmadı

Onuda denedim kardeşim yine olmadı
Denediğim yollar şöyle...
Sürüm düşürdüm
Jbsiz denedim
İnstagram uygulamadan kalite arttırdım
İnstagramın kendi kamerasından çektim
Mobil veri wifi her ikisinde de denedim
Bu telefon sürümüyle alakalı birşey ama güncellersem jb gidecek denemediğim yol kalmadı
bu sorunu 14.3 de bir tek sen yaşıyorsun ama... bunu da dikkate al. bence yüklediğin bir tweak etki etti ve şu anda düzelmiyor. rootfs ile sıfırlayıp bi de icleaner ile temizle bakalım. en son çareyi söylüyorum. succession ile bulunduğun sürüme sıfırla. sıfırdan iphone olarak kur hicbir yedek alma. ilk insta yükle ve dene.

bu sorunu 14.3 de bir tek sen yaşıyorsun ama... bunu da dikkate al. bence yüklediğin bir tweak etki etti ve şu anda düzelmiyor. rootfs ile sıfırlayıp bi de icleaner ile temizle bakalım. en son çareyi söylüyorum. succession ile bulunduğun sürüme sıfırla. sıfırdan iphone olarak kur hicbir yedek alma. ilk insta yükle ve dene.
Kardeşim rootfs ile sıfırlayıp icleaner ile temizledim yine olmadı. Ve bu sorun sadece bende yok instagramda birkaç kişide daha gördüm sordum direk telefon sürümlerini onlarda güncellememişler telefonlarını bence ios sürümünde sıkıntı var. Succession başka önerebileceğin birşey varmı admin

Filza ile uygulama klonlama var
Onla 2. Bi instagram uygulamasi yapip bide oyle denermsiin
[automerge]1645793293[/automerge]
Birde şunları dene

Son düzenleme:
Geri