Uzun zamandır çözemediğim bir soruna sizden ve sevgili adminlerimden cevap bekliyorum.. ios 11.2.1 yüklü iphone 6s cihazım jailbreakli.. Galiba geçtiğimiz aylarda farketmeden yaptığım bir hata neticesinde hücresel veri ayarları o zamandan beri değişmiyor ve hatta bazı tweakleri silip tekrar yükledikten sonra örn: audio recorder 2, belli bir süre çalışıp daha sonra sadece kayıtlı konuşmalar gösteren basit bir uygulama dışında başka bir işe yaramıyor. .. Sabrın sonu selamet diyerek hücresel verisi kapalı olarak kalmış uygulamaları sadece wifi ile kullanabiliyorum örn: Facebook. Twitter..Bu uygulamaları silip Appstore dan tekrar yüklediğimde de durum değişmemekte. Araştırmalarım sonucu telefonun ağ ayarlarını sıfırlamanın işe yarayacağını ancak jailbreak etkisinde olan telefonu elmada bırakacağını öğrendim. İos 11.2.1 ile ilgili stabilitesi sağlanmış bir çözüm bulamadığım için bu soruları soruyorum. . Şimdi sizden öğrenmek istediğim şey şu
1-) Sürüm kaybetmeden Jailbreaki silip ayarları nasıl sıfırlarım ?
2-)İtunes a yedeklemiş verilerimi bana İtunes telefonu son ios sürümü olan 11.4.1 e güncellersem mi verecek ?
3-)Jailbrek'i silmek için kullanılan semirestore/delectra/ gibi uygulamaların hiçbiri ios 11.2.1 sürümü için çalıştığını yazmıyor bana ne tavsiye edersiniz ?
4-)Depolama alanında icloud kullandıktan sonra çok yer kaplayan medyaların boyutu küçüldü (Akıllı Depolama) fakat anlamadığım şekilde uygulama ve medyalar haricinde yer kaplayan (Diğer) bölümündeki şeyler çok fazla yer kaplıyor. o dosyalar nedir ? (görsel ektedir)
artık bu durumdan kurtulmak ve eski telefonuma ulaşmak istiyorum. gerekirse sürüm kaybedeyim ama sorunların hepsi çözülsün.Ekli dosyayı görüntüle 6928
1-) Sürüm kaybetmeden Jailbreaki silip ayarları nasıl sıfırlarım ?
2-)İtunes a yedeklemiş verilerimi bana İtunes telefonu son ios sürümü olan 11.4.1 e güncellersem mi verecek ?
3-)Jailbrek'i silmek için kullanılan semirestore/delectra/ gibi uygulamaların hiçbiri ios 11.2.1 sürümü için çalıştığını yazmıyor bana ne tavsiye edersiniz ?
4-)Depolama alanında icloud kullandıktan sonra çok yer kaplayan medyaların boyutu küçüldü (Akıllı Depolama) fakat anlamadığım şekilde uygulama ve medyalar haricinde yer kaplayan (Diğer) bölümündeki şeyler çok fazla yer kaplıyor. o dosyalar nedir ? (görsel ektedir)
artık bu durumdan kurtulmak ve eski telefonuma ulaşmak istiyorum. gerekirse sürüm kaybedeyim ama sorunların hepsi çözülsün.Ekli dosyayı görüntüle 6928