Neler yeni

Çözüldü İlk defa jailbreak kullanacak kişilere tavsiye ve tweak örnekleri

omeraksoy

Banned
Yasaklı
iosdefault-7.png

Merhaba herkese iyi forumlar dilerim jailbreak ile haşır neşir kişilere soruyorum ben ve benim gibi hayatında hiç jailbreak kullanmamış kişiler baya var forumda ve şuan da etraf da jailbreak haberleri çalkanıyor gelebilme ihtimali çok yüksek bildiğiniz gibi bu yüzden sorma gereği duydum.

İlk defa jailbreak yapacak birine önereceğiniz görsel işlevsel hız olarak vb amaçlara göre yüklemesini önerdiğiniz favoriniz olan İOS 11 uyumlu olan tweakleri burada belirtebilir misiniz ?

Şimdiden teşekkür ederim.

Jailbreak deneyimledikten sonra anlayacaksın ki, belli başlı 10-15 Tweak harici diğer tüm Tweakler tamamen kişiye hitap ediyor. Yani başkasına mükemmel gelen bi' Tweak, bana çok saçma gelebilir. Fuzuli de gelebilir. Ne kadar çok Tweak yüklersen cihazda o kadar problem olacak. Veya aylarca özenle yüklediğin Tweaklerin üstüne hoşuna giden bir şey yükleyince pat diye telefon karman çurman olabilir. Kısacası; Forumda yüzlerce Tweak paylaşılıyor ve bunların isimlerini Not Defterine kaydetmeni öneriyorum.

iOS 11'de cihazımda kullandığım çoğu Tweak bunlar. YouTube'da çoğunun videosu var, izleyip ne işe yaradığını öğrenebilirsin. Videosunu bulamadığın veya .deb dosyasını istediğin Tweakleri bana özelden söylersen yardımcı olurum.
[INFO]
Manuel yüklediğim Tweakler //
ByeByeHUD
ChargePulse
Cylinder [Page Fade]
DateInStatusBar
DismissProgress
Fingal
FingerTouch 2
iAP26
LocalIAPStore
LucidCamBars
PhotoSize
QuickPowerMode
RealCC
SpringPlus
TapTapFlip
YouTube Tools
[/INFO]
[INFO]
Cydia üzerinden yüklediğim Tweakler //
Snapper 2 [HackYouriPhone Repo]
Silo (Eklenti) [Jailbreak TR]
MiBand Alert [HackYouriPhone Repo]
Flex 3 IOS 11 [HackYouriPhone Repo]
AppCake [iPhoneCake Repo]
AppSync Unified [Xarold Repo]
FilzaElectracuted [kdog0598 Repo]
ConditionalWiFi3 [JailbreakTR Repo]
Liberty Lite [JailbreakTR Repo]
Album Art As Background [mdaus.ch/repo]
AlwaysNightMode [BigBoss]
CocoaTop [Xarold]
NewTerm 2 [Xarold]
ColorBadges [HYI]
CrashReporterXI
DataMeter [Xarold]
DenyPhotoAlbums[BigBoss]
DockAlpha [BigBoss]
Ext3nder Installer [JailbreakTR]
iCleaner Pro 64bit [Xarold]
Intelix [JailbreakTR]
Minimal Hosts Blocker [reddestdream.github.io]
WADarkMode [BigBoss]
[/INFO]

Son düzenleme:
Jailbreak deneyimledikten sonra anlayacaksın ki, belli başlı 10-15 Tweak harici diğer tüm Tweakler tamamen kişiye hitap ediyor. Yani başkasına mükemmel gelen bi' Tweak, bana çok saçma gelebilir. Fuzuli de gelebilir. Ne kadar çok Tweak yüklersen cihazda o kadar problem olacak. Veya aylarca özenle yüklediğin Tweaklerin üstüne hoşuna giden bir şey yükleyince pat diye telefon karman çurman olabilir. Kısacası; Forumda yüzlerce Tweak paylaşılıyor ve bunların isimlerini Not Defterine kaydetmemini öneriyorum.

iOS 11'de cihazımda kullandığım çoğu Tweak bunlar. YouTube'da çoğunun videosu var, izleyip ne işe yaradığını öğrenebilirsin. Videosunu bulamadığın veya .deb dosyasını istediğin Tweakleri bana özelden söylersen yardımcı olurum.
[INFO]
Manuel yüklediğim Tweakler //
ByeByeHUD
ChargePulse
Cylinder [Page Fade]
DateInStatusBar
DismissProgress
Fingal
FingerTouch 2
iAP26
LocalIAPStore
LucidCamBars
PhotoSize
QuickPowerMode
RealCC
SpringPlus
TapTapFlip
YouTube Tools
[/INFO]
[INFO]
Cydia üzerinden yüklediğim Tweakler //
Snapper 2 [HackYouriPhone Repo]
Silo (Eklenti) [Jailbreak TR]
MiBand Alert [HackYouriPhone Repo]
Flex 3 IOS 11 [HackYouriPhone Repo]
AppCake [iPhoneCake Repo]
AppSync Unified [Xarold Repo]
FilzaElectracuted [kdog0598 Repo]
ConditionalWiFi3 [JailbreakTR Repo]
Liberty Lite [JailbreakTR Repo]
Album Art As Background [mdaus.ch/repo]
AlwaysNightMode [BigBoss]
CocoaTop [Xarold]
NewTerm 2 [Xarold]
ColorBadges [HYI]
CrashReporterXI
DataMeter [Xarold]
DenyPhotoAlbums[BigBoss]
DockAlpha [BigBoss]
Ext3nder Installer [JailbreakTR]
iCleaner Pro 64bit [Xarold]
Intelix [JailbreakTR]
Minimal Hosts Blocker [reddestdream.github.io]
WADarkMode [BigBoss]
[/INFO]

İşte benim de demek istediğim şey bu o gerekli olan belli başlı 10-15 tweak nedir gerek performans için gerek başka özellikler için bu güzel yorumun için gerçekten teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rica ederim, lafı olmaz. Tweak biriktirmek kolay bir şey değil, yardım almak işine yarayacaktır. Yüzlerce YouTube videosu izlediğimi bilirim. Soruna gelecek olursak;
[INFO]
iCleaner Pro [Her türlü temizlik için]
AppSync Unified [IPA yüklemek için gerekecek]
CocoaTop [Sistemde anlık çalışan hizmetleri gösterir]
Flex 3 IOS 11 [Çalışma mantığını tam öğrendikten sonra vazgeçilmezlerden]
FingerTouch 2 [Touch ID, orta tuş görevi görür. iPX öncesi cihazlar için]
NewTerm 2 [Terminal illa ki lazım olur]
LocalIAPStore [Çoğu oyun ve uygulamada uygulama içi satın alımları ücretsiz yapar]
FilzaElectracuted veya güncellenen Filza [iFile iOS 11'de çalışmadığı için mecburi Dosya Yöneticisi]
AppCake [AppStore harici en sağlam uygulama yükleme platformlarından biri. TutuApp VIP de öneririm]
CrashReporterXI [Telefon safe mode'a atarsa sebebini öğrenebilirsin]
[/INFO]
Bunlar belli başlı Tweaklerdir. Kullandıklarım arasında bana en gerekenler bunlar, çoğu kişi de benimle aynı fikirdedir. Belli başlı Tweaklerden kastım bunlardı. Diğerlerini kendine göre şekillendireceksin. Bunların haricinde, Activator bende tam çalışmadı. Sorun çıkardı, bende sildim. Henüz beta aşamasında, kararlı sürüme geçince onu da kullanabilirsin.

Jb yaptığında forumun reposunu eklersen zaten içinde gerekli olan birçok tweak ne işe yaradığı ve Ekran Görüntüsüyle birlikte mevcut.Bakarsın hoşuna gidenleri kurarsın

Jb yaptığında forumun reposunu eklersen zaten içinde gerekli olan birçok tweak ne işe yaradığı ve Ekran Görüntüsüyle birlikte mevcut.Bakarsın hoşuna gidenleri kurarsın

İşte o yüzden istiyorum ben şimdi 722772882 tane kurar telefonu öldürürüm hoşuma giden ne varsa kurmak yerine jailbreak sistemini net anlayıp uygulama tema editleyip biraz geliştirme yapmaya çalışmak

İşte o yüzden istiyorum ben şimdi 722772882 tane kurar telefonu öldürürüm hoşuma giden ne varsa kurmak yerine jailbreak sistemini net anlayıp uygulama tema editleyip biraz geliştirme yapmaya çalışmak

Bunu beklemek yerine Apple Geliştirici hesabı alıp, MacOS sistemi üzerinde Xcode programıyla Apple Uygulaması geliştirmeye başlayabilirsin. Sadece bi' öneri.

Konunuza gelecek olursak bu iş zevk işi. Güvenilir kaynaklardan tweak kurarsan, Crack vs uzak durursan hiçbir sorun olmaz

Rica ederim, lafı olmaz. Tweak biriktirmek kolay bir şey değil, yardım almak işine yarayacaktır. Yüzlerce YouTube videosu izlediğimi bilirim. Soruna gelecek olursak;
[INFO]
iCleaner Pro [Her türlü temizlik için]
AppSync Unified [IPA yüklemek için gerekecek]
CocoaTop [Sistemde anlık çalışan hizmetleri gösterir]
Flex 3 IOS 11 [Çalışma mantığını tam öğrendikten sonra vazgeçilmezlerden]
FingerTouch 2 [Touch ID, orta tuş görevi görür. iPX öncesi cihazlar için]
NewTerm 2 [Terminal illa ki lazım olur]
LocalIAPStore [Çoğu oyun ve uygulamada uygulama içi satın alımları ücretsiz yapar]
FilzaElectracuted veya güncellenen Filza [iFile iOS 11'de çalışmadığı için mecburi Dosya Yöneticisi]
AppCake [AppStore harici en sağlam uygulama yükleme platformlarından biri. TutuApp VIP de öneririm]
CrashReporterXI [Telefon safe mode'a atarsa sebebini öğrenebilirsin]
[/INFO]
Bunlar belli başlı Tweaklerdir. Kullandıklarım arasında bana en gerekenler bunlar, çoğu kişi de benimle aynı fikirdedir. Belli başlı Tweaklerden kastım bunlardı. Diğerlerini kendine göre şekillendireceksin. Bunların haricinde, Activator bende tam çalışmadı. Sorun çıkardı, bende sildim. Henüz beta aşamasında, kararlı sürüme geçince onu da kullanabilirsin.
Localappstore hangi repodan kurabiliriz ios 11 için

Weatherboard 2 tweak’ı (iOS 11 için)
hangi repo da bulabiliriz?

Jailbreak’siz iPhone
Kurufasulyesiz pilava
Benzer..

ama mac os kurulu değil bir mac bilgisayarım olsa dünden yapacaktım .
Bilgisayarına uyumlu Hackintosh'u araştırabilirsin. Genellikle kolay bir işlem değil. @sametsurmeli hocamın dediği gibi Mac olmayan PC'lerde MacOS kullanabilme imkanı sağlar.

Localappstore hangi repodan kurabiliriz ios 11 için
iOS 11 için manuel yüklemek istersen, . MobileSubstrate>DynamicLibraries klasöründeki dosyaları telefonda /Library/TweakInject klasörüne, PrefenceLoader>Prefences klasöründekileri de telefonda /Library/PrefenceLoader klasörüne atıp, respring yapabilirsin.

Geri