İlk defa jailbreak (ios 11.3.1) yapacaklara yardım

Bilgisayarsız olan jb yöntemini denediniz mi Burdan
Okuduğum,gördüğüm her kombinasyonu denedim. Olmuyor hiç bir şekilde
[automerge]1531253397[/automerge]
Tweakboxdan da denedim,ignition dan,appvalleyden. 1gun kalabildi JB. Tam ne olduğunu anlamadan gitti.
[automerge]1531253496[/automerge]
Katıl bana. 11.4'de shsh kayıtlarımızı alıp birlikte jb bekleyelim heyecanını da birlikte yaşalım. Şöyle DFU mod ile tertemiz bir 11.4 kur. :)
Cesaret edemiyorum ki. Cihaz da çok yeni,sistem de. Androidde ne kadar ozgurmusum de değerini bilememisim

[automerge]1531253397[/automerge]

Tweakboxdan da denedim,ignition dan,appvalleyden. 1gun kalabildi JB. Tam ne olduğunu anlamadan gitti.
[automerge]1531253496[/automerge]

Cesaret edemiyorum ki. Cihaz da çok yeni,sistem de. Androidde ne kadar ozgurmusum de değerini bilememisim
Öyle ama olsun ümitsizliğe kapılma. Jail işleri biraz zordur. Aylarca bekledim ilk günde maalesef ben de patladım. Güncelledim daha sonra.

Öyle ama olsun ümitsizliğe kapılma. Jail işleri biraz zordur. Aylarca bekledim ilk günde maalesef ben de patladım. Güncelledim daha sonra.
electrada tweaks işareti kapalıyken JB oluyor. Share electraya geliyorum. Ancak sanırım filza ile oynarken ssh ile alakalı bir şey sildim ki putty bağlanmıyor ve cydia gelmiyor

SHSH
electrada tweaks işareti kapalıyken JB oluyor. Share electraya geliyorum. Ancak sanırım filza ile oynarken ssh ile alakalı bir şey sildim ki putty bağlanmıyor ve cydia gelmiyor
kaydın var mıydı? Yoksa 11.4’e geç gitsin.

[QUTE="muzisyenizm, post: 38906, member: 2808"]SHSH

kaydın var mıydı? Yoksa 11.4’e geç gitsin.[/QUOTE]
11.3.1 shsh mi diyorsun

Evet var da nasıl kullanılır bilmiyorum bile. Alın dediler aldım 😄
V[/QUOTE]
Siteye bak mutlak konusu vardır adminler de yardımcı olur FutureRestore veya noncereboot1131 sayesinde cihazı restore’layabilirsin

Konusu mevcut, YouTube videosu da var.
Sıkıldım günlerdir. 11.4.1 e geçtim az önce . Şimdi buna JB gelsin diye beklerim 😅
[automerge]1531259250[/automerge]
Sıkıldım günlerdir. 11.4.1 e geçtim az önce . Şimdi buna JB gelsin diye beklerim 😅
Aaaaa kısmet değilmiş geçmek demek. Dfu modda beta yukleyeyim dedim, sürüm uygun değil dedi . 11.4. 1 de indirdi ama son anda hata var deyip yüklemedi. 11.3.1 de mahsur kaldım yani 😊

Son düzenleme:
[automerge]1531259250[/automerge]

Aaaaa kısmet değilmiş geçmek demek. Dfu modda beta yukleyeyim dedim, sürüm uygun değil dedi . 11.4. 1 de indirdi ama son anda hata var deyip yüklemedi. 11.3.1 de mahsur kaldım yani 😊
Future Restore deneyin yapabilirsiniz

Hocam aynı durumdayım birebir aynı sorunları yaşıyoruz . Share yazıyor cydia yok . Uicache komutanda hata veriyor . Siz sorunu çözebildiniz mi ?
Uicache komutunu hangi program ile gönderiyorsunuz?
Bu konuyu inceleyin

Winscp Nedir? Nasıl Kullanılır? Terminal Nasıl Açılır?

Hala sorunu çözemezseniz bu konudaki adımları uygulayın

iOS 11 - 11.3.1 Electra Jailbreak ve Cydia'yı Kaldırma

Cihazı yeniden başlatıp yeniden Jailbreak yapmayı deneyin

Geri