Neler yeni

İki Whatsapp Kullanma

MinimaLiTe

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi aynı anda iki whatsapp numarası kullana bileceğim bir tweak,yöntem felan var mı acaba

Ios Sürüm : 12.1
Telefon : 6s+

Uzun zamandır arıyorum kendime bir cevap bulamadım uygulama klonlama var fakat farklı numara girince çok sapıtıyor whatsapp

Konu Dışı:

Biri iş için özel numara biri kişisel numara hocam
AppStore’dan indirdiğiniz AppStore haricinde tutuapp veya tweakbox tan 2.whatsapı indirirebilirsiniz reklam çok olur vip satın alırsanız reklamsız kullanırsınız fakat öncelikle o siteler hakkında forumda bi araştırma yapın yöneticiler tavsiye etmiyordu hatırladığım kadarıyla.

Konu Dışı:

AppStore’dan indirdiğiniz AppStore haricinde tutuapp veya tweakbox tan 2.whatsapı indirirebilirsiniz reklam çok olur vip satın alırsanız reklamsız kullanırsınız fakat öncelikle o siteler hakkında forumda bi araştırma yapın yöneticiler tavsiye etmiyordu hatırladığım kadarıyla.
Reklamsız sağlıklı çalışan başka bir yol var mı acaba daha iyi olur tabiki

senin verdiğin tarzda bir şey denedim hocam ondada şöyle bir sıkıntı oluyor uygulama kapalıyken mesaj gelmiyor uygulamayı açmak zorunda kalıyorum mesajin gelmesi için
Bende ios 12 de yapamadım bir türlü yüklüyorum uygulama atıyor appsyncde yüklü

Hocam ben bir tane ipa buldum açıldı hiç bir sıkıntı olmadan ama dediğim gibi arkaplanda iken mesaj gelmiyor uygulamayı açtığım zaman mesaj geliyor

Hocam ben bir tane ipa buldum açıldı hiç bir sıkıntı olmadan ama dediğim gibi arkaplanda iken mesaj gelmiyor uygulamayı açtığım zaman mesaj geliyor
Merhaba hocam ayarlarda ++ayarlarında Enanle settings puan notifacition var bunu açıp uygulamayı kapatıp açarsanız Mesajlar her zaman gelir lakin bende şu Sıkıntı o tik açıkken whatsap aramasında problem olabiliyor bazen

Merhaba hocam ayarlarda ++ayarlarında Enanle settings puan notifacition var bunu açıp uygulamayı kapatıp açarsanız Mesajlar her zaman gelir lakin bende şu Sıkıntı o tik açıkken whatsap aramasında problem olabiliyor bazen

O tiki açmama rağmen bildirimler gelmiyor. 2. WhatsAppi açtığımda geliyor yada arka planda acıksa bildirimler geliyor

iphone xsmax 12.1.2 den yükledim şimdi dupliacte den ancak aşağıdaki hatayı verip kapanıyor neden acaba bilgisi olan var mı
6cab78059bd453a2d3287b4f3e4694ba.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone XS MAX aracılığıyla gönderildi

iphone xsmax 12.1.2 den yükledim şimdi dupliacte den ancak aşağıdaki hatayı verip kapanıyor neden acaba bilgisi olan var mı
6cab78059bd453a2d3287b4f3e4694ba.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone XS MAX aracılığıyla gönderildi
2. Whatsapp olarak appstordan WhatsApp business kullanabilirsiniz.

Geri