Mert0 Kayıtlı Üye JailbreakTR 2 Haz 2020 #1 Telefonum için icloud kurmak isterken bu hatayı alıyorum bunun çözümünü biliyormusunuz.Teşekkürler. Cihaz İphone 6 Sürüm 12.4.6
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 3 Haz 2020 #2 @Mert0 Telefon’un içinden derken ? Nasıl yani ? Windows ekranı görünüyor... Tam olarak ne yapmak istiyorsun
@Mert0 Telefon’un içinden derken ? Nasıl yani ? Windows ekranı görünüyor... Tam olarak ne yapmak istiyorsun
Erol.K Aktif Üye JailbreakTR 3 Haz 2020 #3 Telefonum için demiş üstad, sanırım windowsunda eksik bileşenler var
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 3 Haz 2020 #4 iTunes kurulu ve güncel mi acaba, ilişkisi olabilir mi?
P Paloma Kayıtlı Üye JailbreakTR 3 Haz 2020 #5 Windows yazılım güncellemesi gelmiş olabilir ek paket güncellemesi olabilir güncellemeyi yapın tekrar deneyin
Windows yazılım güncellemesi gelmiş olabilir ek paket güncellemesi olabilir güncellemeyi yapın tekrar deneyin
Mert0 Kayıtlı Üye JailbreakTR 21 Haz 2020 #6 efsane: @Mert0 Telefon’un içinden derken ? Nasıl yani ? Windows ekranı görünüyor... Tam olarak ne yapmak istiyorsun Genişletmek için tıkla ... Telefonumdaki iclodumu windowsdan yöneltmek istiyorum ama bu hatayı alıyorum. [automerge]1592734664[/automerge] Se7Touch: iTunes kurulu ve güncel mi acaba, ilişkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... İtunes kurulu son sürüm
efsane: @Mert0 Telefon’un içinden derken ? Nasıl yani ? Windows ekranı görünüyor... Tam olarak ne yapmak istiyorsun Genişletmek için tıkla ... Telefonumdaki iclodumu windowsdan yöneltmek istiyorum ama bu hatayı alıyorum. [automerge]1592734664[/automerge] Se7Touch: iTunes kurulu ve güncel mi acaba, ilişkisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... İtunes kurulu son sürüm