Neler yeni

çalışan unc0ver hangi sitede var?

Nocnoc

Aktif Üye
JailbreakTR
revoke sonrası şu an için çalışan unc0ver nerden indirebilirim?
silzee hata veriyor. cokernutx cydia geliyor. cydia güncellemesi hata veriyor. cydiaabdullah, ipa-apps.me revoked.
var mı çalışan yer?

hocam benimde denemedim site kalmadı 12.4 sürümü kulanıyorum jb yok .d

silzee şimdi indirdim. cydia güncelleme soruyor. substrate compatibility layer için güncellemeleri yoksay dedim. bakalım ne olacak
[automerge]1577194349[/automerge]
Yasak mı bilmiyorum ama mor olandan indirin az önce indirdim çalışıyor

iosninja app kurmadan siteden mi indirdiniz telefona ?

edit: öyle yapmak gerekiyormuş, ben iosninja profil kurup app içinden indirmeye çalışıyordum. teşekkürler
[automerge]1577197672[/automerge]
cydia da 9 tane güncelleme ile geliyor cydia. bunları güncelleyince güncelleme bitimnde bi daha cydia açılmıyor. tekrar rootfs sonra jb yapmak gerekiyor.
hiçbirini güncellemeyor musunuz?

Son düzenleme:
Arkadaslar slm bende ipad mini 3 var ios 12.4 yüklü üzerinde jb nasil yüklerim yüklerim

Unc0ver sayfasindan indiridim dosyayi ama nasil yüklüycem? Yada baska sey mi yüklemem gerek?

iosninja signed diyor an itibari ile

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iosninja dan indirdim. ama cydia açılışında güncellemeleri yaparsam, cydia bir daha açılmıyor. yapmazsam sorun olur mu?
cydia nın sorduğu güncelleme bunlar : (9) adet en alttaki son 2 : "uO substrate Transitional" ve "UIKits Tools"

Ekli dosyalar

• IMG_7300.jpg
    IMG_7300.jpg
    214 KB · Görüntüleme: 23
iosninja dan indirdim. ama cydia açılışında güncellemeleri yaparsam, cydia bir daha açılmıyor. yapmazsam sorun olur mu?
cydia nın sorduğu güncelleme bunlar : (9) adet en alttaki son 2 : "uO substrate Transitional" ve "UIKits Tools"

Tek tek deneyerek vardigim sonuç bu ikisinin güncellemelerini yoksayacaksiniz . Güncelleyince cydia açilmiyor :) kg

Ekli dosyalar

• 52B9D715-6B49-4822-8732-C30C7433CD08.jpeg
    52B9D715-6B49-4822-8732-C30C7433CD08.jpeg
    75.1 KB · Görüntüleme: 32
Bilgisayardan 3utools ile yüklenebiliyor

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

silzee şimdi indirdim. cydia güncelleme soruyor. substrate compatibility layer için güncellemeleri yoksay dedim. bakalım ne olacak
[automerge]1577194349[/automerge]

hocam teşşekür ederim silzee bende denedim oldu suan sorunsuz calısıyor

gerekli konudan devam edin...12.4 unc0ver ile Jailbreak yapabilirsin...

Cevabiniz icon cok tsk ederim unc0ver sayfasinda gordum dosyayi indirdim ama iPad mini 3 de bulamiyorum ...

(Not: Windows yuklu ve 3utools yüklü )

cYdia yi sirf su localappstore icin istiyorum cocuklar icin oyunlar icinde paralik itemleri almak icin ...

Cevabiniz icon cok tsk ederim unc0ver sayfasinda gordum dosyayi indirdim ama iPad mini 3 de bulamiyorum ...

(Not: Windows yuklu ve 3utools yüklü )

cYdia yi sirf su localappstore icin istiyorum cocuklar icin oyunlar icinde paralik itemleri almak icin ...
İpadi pcye baglayin 3utools açin jailbreak sekmesine tiklayin sağ tarafta sürümler çikiyor ordan sürümünüzü seçip okeyliceksiniz. Telefonunuza uncover yüklenmiş olacak.
YA DA VERDİĞİM LİNKİ SAFARİDEN AÇIN MOR OLANA TIKLAYIP İNDİREBİLİRSİNİZ:

[automerge]1577395409[/automerge]
tamam teşekkürler. o şekilde yapayım. bunların güncellenmemesi sorun olmaz değil mi?
Sorun olacağını düşünmüyorum çünkü tek tek güncellemeleri yükleyip deneyerek bu sonuca ulaştım :)

İpadi pcye baglayin 3utools açin jailbreak sekmesine tiklayin sağ tarafta sürümler çikiyor ordan sürümünüzü seçip okeyliceksiniz. Telefonunuza uncover yüklenmiş olacak.
YA DA VERDİĞİM LİNKİ SAFARİDEN AÇIN MOR OLANA TIKLAYIP İNDİREBİLİRSİNİZ:

[automerge]1577395409[/automerge]

Sorun olacağını düşünmüyorum çünkü tek tek güncellemeleri yükleyip deneyerek bu sonuca ulaştım :)
Allah razinolsun Safari üzerinden yaptim oldu CYdia yi basarili sekilde kuru

repo lari ekledim ama localapstore yi bir türlü buladim*******

Moderatör tarafından düzenlendi:
Allah razinolsun Safari üzerinden yaptim oldu CYdia yi basarili sekilde kuru

repo lari ekledim ama localapstore yi bir türlü buladim*******

localiapstore şeklinde yazmanız gerek (*******reposunda bu arada)

Moderatör tarafından düzenlendi:
herkezin yeni yili kutlu olsun

dün alete cocuklar unc0veri silmisler buldugumda pili de bittmisdi zaten doldurdum pilini yeniden yüklemeye calisiyom resimdeki gibi inmiyo öylece kaliyo ?? jailbreak yüklüydü ama simdi cydia yi acinca acilip kapaniyo ne yapa bilirim jailbreak i kaybetim mi simdi762D5E54-7F88-426B-9E8C-677D57E1B98E.jpeg

Pc ye 3uTools programını indirip telefonuda pc ye bağlayarak çok basit bir şekilde 12.4 için unc0ver jb yapılıyor şuan için dklar önce denedim sonuç başarılı

Geri