Neler yeni

Çözüldü Ücretsiz Uygulama İndirme Programı HK.

• Konu Sahibi Konu Sahibi AdeLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

AdeLa

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar İphone 6S Plus İOS 11.3 Sürümü ile aranıza yeni katıldım.
Jailbreak Konularına Falan da biraz Uzak sayılırım. Forumda araştırdığım kadarıyla Farklı Farklı Jailbreak yöntemleri ve Spotify gibi uygulamaları ücretsiz indirebileceğim Uygulamalar mevcut.
Şuan tutuapp kullanıyorum Ancak 2 günde bir İmzası kapandıgı için tam bir dert oluyor.
Sizden Rica etsem Bana İos 11.3 için en stabil Jailbreak yöntemi ve Ücretsiz Uygulama indirebileceğim imzası Nadir düşen bir Uygulama önerirmisiniz ? Şimdiden teşekkürler

Şöyle jailbreak uygulamasını her 7 gün de bir imzalaman gerek fakat ben bunu yapmak istemiyorm dersen @efsane6 adlı forum yöneticisine mesaj atıp ücretli 1 yıllık imzalamayı 80 tl yanlış hatırlamıyorsam yaptırabilirsin sana özel bir ipa ayarlanacaktır diğer konu örneğin spotify için öneri bir tweak vereyim cydia dan spotlife indirebilirsin premium bütün özellikler var fakat indirme yok sadece dinleme var.

Şöyle jailbreak uygulamasını her 7 gün de bir imzalaman gerek fakat ben bunu yapmak istemiyorm dersen @efsane6 adlı forum yöneticisine mesaj atıp ücretli 1 yıllık imzalamayı 80 tl yanlış hatırlamıyorsam yaptırabilirsin sana özel bir ipa ayarlanacaktır diğer konu örneğin spotify için öneri bir tweak vereyim cydia dan spotlife indirebilirsin premium bütün özellikler var fakat indirme yok sadece dinleme var.
Merhaba.
İlerleyen zamanlarda satın almayı düşünebilirim Jailbreak için.
Ancak tutuapp benzeri bir uygulama yokmu acaba ? 2 günde bir imza yenilemek Biraz sıkıntı veriyor.
En azından 1 hafta sürse iyidir

Merhaba.
İlerleyen zamanlarda satın almayı düşünebilirim Jailbreak için.
Ancak tutuapp benzeri bir uygulama yokmu acaba ? 2 günde bir imza yenilemek Biraz sıkıntı veriyor.
En azından 1 hafta sürse iyidir
Elinde cydia var dostum inan tutuapp hiç bişey :)

En son jb yi 20 gün önce pc üzerinden yaptım sıkıntısız kullanıyorum 7 günlük süre bende olmadı

11.3 için unc0ver Jailbreak kullanabilirsin.
Uygulama konusunda da Jailbreak yaptıktan sonra, Cydia'ya girip cydia.iphonecake.com reposunu ekle. Sonrasında AppCake ve AppSync Unified Tweak'lerini kur. Jailbreak olan cihazlar için en iyi TutuApp alternatifi AppCake'tir.

TutuApp kullanmanı tavsiye etmem kullanacaksan AppCake kullan.Sebebini ise geçmişte yaptığı şeyleri araştırarak öğrenebilirsin.

Merhaba Arkadaşlar bütün tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Bi an gaza gelip telefonuma Electra İle Jailbreak yaptım.
Androidde ki Rootdan kesinlikle daha zevkli bir olay orası kesin.
10 a yakın Tweak kurdum. Burdaki arkadaşımın tavsiyesi üzerine de Appcake kurdum. Artık her işimi görüyor 👌
Sizin Tavsiye edebileceğiniz eğlenceli gündelik kullanıma uygun tweakler Varmı acaba ? Herkese Tekrardan teşekkürler

Merhaba Arkadaşlar bütün tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Bi an gaza gelip telefonuma Electra İle Jailbreak yaptım.
Androidde ki Rootdan kesinlikle daha zevkli bir olay orası kesin.
10 a yakın Tweak kurdum. Burdaki arkadaşımın tavsiyesi üzerine de Appcake kurdum. Artık her işimi görüyor 👌
Sizin Tavsiye edebileceğiniz eğlenceli gündelik kullanıma uygun tweakler Varmı acaba ? Herkese Tekrardan teşekkürler

Tweak paylaşım bölümünden bakabilirsiniz hocam daha fazla cevap yazarak konuyu yukarıya taşımayalım diğer yardım başlıkları cevap bulamadan alta kayıyor.

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri