Ön kameranın bozulması

PIRSUS

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Yasaklı
İyi günler arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce telefonum ekran üstüne düştü baktığımda ön cam kırılmıştı yaptırmaya fırsat bulamadığım icin dokunmadım telefonun 12.1.4 jailbreakli dün ön kamerayı açtım hiç bir sorun yoktu bugün tesadüfen baktığımda koyu yeşil bir görüntü karşıma çıktı kurduğum tweaklardan kaynaklanıyor diye düşündüm hepsini kaldırdım telefonu kapatıp açtım succession aracı ile komple temizleyecektim bulunduğum yerde Wifi olmadıgından denemedim dün çalışan kamera bugün çalışmıyor herhangi bir tweak yüklemedim acaba sorun donanımsal mi.

Cihaz
iPhone 7 Plus
Sürüm
12.1.4
Telefonu yeniden başlattığınızda zaten tweakleri etkisiz hale getirmiş olursunuz onun için Jb deaktifken aynı sorun varsa donanımsal bir probleminiz olması muhtemeldir

Telefonu yeniden başlattığınızda zaten tweakleri etkisiz hale getirmiş olursunuz onun için Jb deaktifken aynı sorun varsa donanımsal bir probleminiz olması muhtemeldir
Haklısınız ortalama ne kadar maliyeti olur bilginiz var mi acaba

Kamera'nın maliyeti yok gibi bir şey de, işçiliğe fazla alıyorlar. Kendiniz takabilirseniz, AliExpress gibi yerlerden alınabilir.

Kamera'nın maliyeti yok gibi bir şey de, işçiliğe fazla alıyorlar. Kendiniz takabilirseniz, AliExpress gibi yerlerden alınabilir.
Fiyatlarına bakarken tekrar denedim çalışmaya başladı telefonu bir kaç kere kapatıp açtım suan herhangi bir sorun yok neden boyle birsey oldu anlamış değilim

fxzcbbğzxbş şaka gibi :D

Geri