[ÇÖZÜLDÜ] ios 12.4.1 den ios 12.4'e dönüş mümkün müdür ?

furkanozm

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Öncelikle merhaba.
Uyumsuz olan bir tweak yüklemem sonucu telefon elma logosunda sürekli reset attı ve ben de mecburen 12.4.1'e güncellemek durumunda kaldım.O logodan kurtarmamın başka yolu varmıydı bilmiyorum fakat ben DFU modu ile 12.4.1 e güncellemek zorunda kaldım.SSH kaydım mevcut.12.4.1'den FutureRestore ile 12.4'e geri dönüşüm mümkün müdür?
Teşekkürler.

Cihazı kurtarmak için Shsh kaydı ile 12.4 sürümüne tekrar restore yapabilirdin. Fakat 12.4.1 sürümüne güncellemişsin, yapabileceğin bir şey yok şu anda. Bulunduğun sürümde kalıp yayınlanacak olan 12.4.1 jb bekle.

Aslında şuanda hala 12.4'deyim (yani teorik olarak öyle) telefonu açamasamda. 12.4.1 itunes üzerinden indiriyor henüz indirme bitmedi ve kurulum yapmadım. Bu apple logosundayken 12.4'e tekrar restore münkün müdür ? Öyleyse hala kurtarma ihtimalim var?

Cihaza müdahale etmeyin. @coolstar moderatörümüz yarın gün içinde iletişime geçecektir.

Beklemedeyim.Aslında acil bir durum.En kısa sürede desteklerinizi bekliyorum....

Hangi repo dan kaynaklı bunu da paylaşırsan başka arkadaşlara yardımcı olmuş olursun o repoyu kullanmazlar

Aslında şuanda hala 12.4'deyim (yani teorik olarak öyle) telefonu açamasamda. 12.4.1 itunes üzerinden indiriyor henüz indirme bitmedi ve kurulum yapmadım. Bu apple logosundayken 12.4'e tekrar restore münkün müdür ? Öyleyse hala kurtarma ihtimalim var?

IOS 12.4 kayıtların (ShSh) varmi ?

12.4 imzası kapanmadan DFU Apnonce kayıtlarınıda alsaydın her türlü dönüş yapardın bakalım coolstar moderatörümüz insallah çözer
Konu sahibinin profilinde 7 Plus yazıyor yalnız 🙂 DFU Apnonce olayı sadece A7/A8 cihazlarda geçerli. Daha sonradan kafa karışıklığı yaratmasın diye belirtmek istedim.

merhaba bende dün gece upscale ile oynadım telefon siyah ekranda kaldı shsh kaydım var benimde ne yapabiliriz hocam
Şuanda bu sayfayı dakikada bir f5 yapıyorum. Bugün kesin halletmem gereken bankacılık işlemleri vs var çözüm beklemedeyim bende.

@furkanozm @dobisco

En son hangi JB aracı ile jb yaptınız ?

12.4 klasörünün içindeki noapnonce klasörünün içindeki dosyayı bilgisayardan not defteri ile açıp, arama kısmına ( control + F ) “generator” yazın. Hemen yanındaki 0x... ile başlayan kodu bize bildirin.

Kenan___

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

0x1111111111111111
buyrun
chimera ile yaptım

@furkanozm @dobisco

En son hangi JB aracı ile jb yaptınız ?

12.4 klasörünün içindeki noapnonce klasörünün içindeki dosyayı bilgisayardan not defteri ile açıp, arama kısmına ( control + F ) “generator” yazın. Hemen yanındaki 0x... ile başlayan kodu bize bildirin.

Kenan___

Uncover ile jailbreak yaptım.
Kod:
</data>
<key>generator</key>
<string>0x1111111111111111</string>
<key>updateInstall</key>
<dict>

@dobisco sen hangi jb aracını kullanmıştın en son ?

@furkanozm

Senin cihazın kurtarılma şansı var, cihazına uygun olan 12.4 ipsw indir. Bana özelden teamViwwer bildilerini gönder.

Kenan___

@dobisco shsh kayıtlarındaki 12.4 klasörünün fotografını gönderir misin ?

Kenan___

hocam telefonu açamıyorum ama isterseniz yinede vereyim
[automerge]1568797725[/automerge]
14300
@dobisco shsh kayıtlarındaki 12.4 klasörünün fotografını gönderir misin ?

Kenan___

@dobisco

@furkanozm cihazını kurtardık, senin cihazın da kurtarılabilir.

Şimdi işe gitmek zorundayım, cihazınla hiç oynama saat 6 dan sonra hala ihtiyacın olursa haberleşelim.

Kenan___
hocam bende jailbreak pasif durumda yinede kurtarılabilir diyorsanız akşam haberleşelim teşekkürler.

Peki hangi programla ssh kaydını yüklüyorsunuz cihaza

Hepsine baktım hep yarım bırakılmış rica etsem link verebilirmisin

Hepsine baktım hep yarım bırakılmış rica etsem link verebilirmisin
yarım bırakılan bir şey yok olsa kimse yapamazdı benim iphone 5s 12.4 olan cihazımı shsh2 kaydıyla ios 10.2 sürümüne düşürdüysem formdakini okuyup yaparak demekki eksik yoktur :)

Geri