Zil Sesi (İstek)

Muratsaltt

Aktif Üye
JailbreakTR
Selam Arkadaşlar Telefonuma Güzel bir Türkçe Rock zil sesi yapmak istiyorum
Herhangi bir Tweak var mı Zil sesi oluşturmak için Teşekkürler

Cihaz
IP6
Sürüm
12.1
ToneEnabler kurup indirdiğiniz mp3ü m4r dosyasına çevirip Library > Ringtonese atıp yapabilirsiniz. Ben kullanıyorum sorunsuz.

Takipteyim.. iOS 12 için zil sesi yapılabildiğini bilmiyordum.

1. GarageBand uygulaması ile yapabilirsiniz
1ccf2f20c2b9231c336b990bf6bcf232.jpg

2. Filza ile yapabilirsiniz

3. iTunes veya 3UTools ile yapabilirsiniz

JailbreakTR

ToneEnabler iOS 12 için uyumlu değil herhalde. Kurdum olmadı?

ToneEnabler bende de çalışmadı.. seçtiğimiz müzik dosyasını iPhone’da nasıl m4r formatına çeviriyoruz merak ettim açıkçası. Bundan sonrası zaten filza ile ringtones klasörü ile alakalı. Zannedersem GarageBand uygulaması Apple müzik ile seçtiğimiz ya da iTunes üzerinden satın aldığımız ses dosyaları ile çalışmakta. O nedenle boş yere indirmeyeyim dedim.

ToneEnabler bende de çalışmadı.. seçtiğimiz müzik dosyasını iPhone’da nasıl m4r formatına çeviriyoruz merak ettim açıkçası. Bundan sonrası zaten filza ile ringtones klasörü ile alakalı. Zannedersem GarageBand uygulaması Apple müzik ile seçtiğimiz ya da iTunes üzerinden satın aldığımız ses dosyaları ile çalışmakta. O nedenle boş yere indirmeyeyim dedim.
Ben bilgisayardan çevirip ifunbox ile telefona aktardım çalışıyor.

Dediğiniz yöntemi deneyeyim o zaman. Müzik dosyası formatını nereden çevirdiniz? İfunbox kullanımı ile ilgili bir zorluk Yaşar mıyım?
Ben bilgisayardan çevirip ifunbox ile telefona aktardım çalışıyor.

Dediğiniz yöntemi deneyeyim o zaman. Müzik dosyası formatını nereden çevirdiniz? İfunbox kullanımı ile ilgili bir zorluk Yaşar mıyım?
İnternete mp3 to m4r yazarsanız birsürü site çıkacaktır. iFunbox kullanımıda gayet basit raw dosya sistemine girip yukarıda yazdığım yere çevirdiğiniz müzikleri atın

İki farklı bilgidayarda kurup denememe rağmen ve iTunes uygulamaları güncel sürümde olmalarına rağmen bu hatayı alıyorum. Sanırım yapamayacağım hocam. “Please reboot ifunbox”..

İki farklı bilgidayarda kurup denememe rağmen ve iTunes uygulamaları güncel sürümde olmalarına rağmen bu hatayı alıyorum. Sanırım yapamayacağım hocam. “Please reboot ifunbox”..
iTools ile deneyin

Bdn bir şekilde zil sesi yaptım. Ama bu sefer de çağrı geldiğinde çok kısık çalıyor zil sesi?

Geri