Kalamar Kayıtlı Üye JailbreakTR 23 Nis 2019 #1 Tweakbox diğer app lerde youtube cercube ++ lar indirilmiyor indirilecek bir yer varmı
Kalamar Kayıtlı Üye JailbreakTR 23 Nis 2019 #3 Yusufmercan: Jailbreak yokmu cihazinda ? Genişletmek için tıkla ... Varr ama ordakileride kurmuyo
Se7Touch > Se7Mod < Süper Moderatör 23 Nis 2019 #4 Kardeşim App Admin ile YouTube 14.12.7 versiyonunu yükle ardından Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. reposundan son sürüm cercube yükleyerek kullanabilirsin. Video içinde en sağda ki download tuşu çalışıyor.
Kardeşim App Admin ile YouTube 14.12.7 versiyonunu yükle ardından Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. reposundan son sürüm cercube yükleyerek kullanabilirsin. Video içinde en sağda ki download tuşu çalışıyor.
Z Zharko Aktif Üye JailbreakTR 23 Nis 2019 #5 Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Dostum aynısı bende Olmuştu bu adres üzerinden yükledim daha sonra cydia içerisinden Antirevooke tweak Yükledim şuan kullanıyorum
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Dostum aynısı bende Olmuştu bu adres üzerinden yükledim daha sonra cydia içerisinden Antirevooke tweak Yükledim şuan kullanıyorum