Youtube++ güncelleme gerekli problemi

nivusers

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar YOUTUBE++(appvalley) sürekli böyle bir hata alıyorum sebebini bilen var mı acaba? A0CA347B-ADD7-415A-BFE5-5C76F917A322.jpeg

Cihaz
7+
Sürüm
13.6
Son düzenleme:
Dediğini yapın, AppStore'dan güncelleyin. Belli ki otomatik güncellemeleri kapatmışsınız, YouTube'un yanında diğer güncellemelerinizi de yapın.

Orijinal youtube zaten güncel, fakat bu tweak dahil olan ++ her iki seçenekte de uygulamadan atıyor.

Orijinal youtube zaten güncel, fakat bu tweak dahil olan ++ her iki seçenekte de uygulamadan atıyor.
++'yı nereden indirdiniz? beta.unlimapps reposundan indirdiğinizde emin olun ve güncelleyin. Olmazsa Cercube kullanın.

Şuan jailbreak yok, appvalley aracılığıyla indirdim ++ da speed ekranda olduğu için daha cazip geliyor🙄

Şuan jailbreak yok, appvalley aracılığıyla indirdim ++ da speed ekranda olduğu için daha cazip geliyor🙄
Hocam o tarz uygulamaları önermiyoruz. Hata almanız normal, Orjinal YouTube'u yükleyip en son sürümünü ardından jailbreak imkanınız olduğunda beta.unlimapps reposundan en son ++ tweakini yükleyin.

Hocam o tarz uygulamaları önermiyoruz. Hata almanız normal, Orjinal YouTube'u yükleyip en son sürümünü ardından jailbreak imkanınız olduğunda beta.unlimapps reposundan en son ++ tweakini yükleyin.

Teşekkürler☺️

Jailbreak yapamıyorsanız modifiye ipalardan ve o sitelerden uzak durmanızı şiddetle öneririm. Jailbreak yaptıktan sonra youtube reborn , cercube kullanabilirsiniz. İyi forumlar.

Jailbreak yapamıyorsanız modifiye ipalardan ve o sitelerden uzak durmanızı şiddetle öneririm. Jailbreak yaptıktan sonra youtube reborn , cercube kullanabilirsiniz. İyi forumlar.
Şuan 13.6 için mevcut mu hocam?

Son düzenleme:
checkrain ile jb yapabilirsiniz. Eğer cihazınız x ve aşağısı ise.

Geri