Yüklediğim Araçlar Ayarlarda Gözükmüyor

MustafaYilmaz

Aktif Üye
JailbreakTR
Selamun aleyküm önceliklikle sorunum şu
Littex gibi pulltorespring gibi tweakleri yüklediğimde ayalarda gözükmüyor yardımlarınızı bekliyorum

Cihaz
İphone7
Sürüm
11.3.1

Ekli dosyalar

• 02369CBA-DCC1-474B-BB29-3F8B83191E9B.png
    02369CBA-DCC1-474B-BB29-3F8B83191E9B.png
    242.3 KB · Görüntüleme: 11
Ryan petrich’in reposunu ekleyin. Güncelleme gelecek onu yapın deneyin.

Jailbreak cihazları ayarlardan sıfırlama yöntemini tavsiye etmiyoruz , Elmada kalmamanız için ve jailbreak tekrar yapmaya kalktığınızda bir sorun yaşamamanız için

Ayarlar'dan veya başka bir şekilde (programla) cihazı sıfırlama. Jailbreak yapıldıktan sonra sıfırlarsan, cihazda daha büyük problemler olabiliyor. Örneğin; CC kaybolabilir. Hatta ben dün elma'da kaldı diye cihazı sıfırladım, Ayarlar ve Safari kayboldu.

preferenceloader bakın bi bu yüklümü cydia da

Kendi eklediginiz Repoları silip Substrate Compatibility layer ve preferenceolader Silip telefona hard reset atın sonra tekrar Substrate Compatibility layer ve preferenceolader kurulumu yapın.

Kendi eklediginiz Repoları silip Substrate Compatibility layer ve preferenceolader Silip telefona hard reset atın sonra tekrar Substrate Compatibility layer ve preferenceolader kurulumu yapın.
Jb yapmakta zorlaniyorsa cihaz hard reset atmadan deneyin.

Çözüme ulasanlar oldu, hatasiz yapdiginiza emin misiniz?

Bilgisayarim suan yanimda degil yarina kadar cozum saglayamazsan bakarim.

ip 6s plus 11.3.1 bendede aynı sorun vardı Substrate Compatibility sildim hart reset yaptım Ryan petrich’in reposundan kurdum tweaklar geldi ayarlara

Geri