Çözüldü XenHTML Yükleme hatası

tolgaselim

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
İyi akşamlar arkadaşlar bu sorunun bir çözümü varmı
17247a50db1c3ac90ac8fe6c4434a8c9.png

kendi orjinal reposundan yüklerseniz bu şekilde bir hata vermeyecektir. Orjinal reposundan yüklemeyi deneyin lütfen

Bak bu üstteki tweak eger başka bir repodan kuruluysa Onuda aynı repodan kur.
8a4feffe7616302b97f87fc663e94a8b.png
o eklenti yuklu imis xarold tan onu sildim tekrar denedim gene olmadi
[automerge]1536348272[/automerge]
kendi orjinal reposundan yüklerseniz bu şekilde bir hata vermeyecektir. Orjinal reposundan yüklemeyi deneyin lütfen
bi kere denedim olmamisti ama bi daha deniyim arkadasim

kardeşim orjinal reposundan kurmayı denersen sorun olmayacaktır.. Orjinal reposundan dener misin?

o eklenti yuklu imis xarold tan onu sildim tekrar denedim gene olmadi
[automerge]1536348272[/automerge]

bi kere denedim olmamisti ama bi daha deniyim arkadasim

Aynen orijinal repodan kurmalısın.daha önce kurmuşmuydun xenhtml yi yoksa ilk defa mı kuruyorsun?

Aynen orijinal repodan kurmalısın.daha önce kurmuşmuydun xenhtml yi yoksa ilk defa mı kuruyorsun?
Cok sagolasin oldu onceden xarold dan kurmustum bu gun guncelleme geldi guncelleme yapmiyodu sonra tekrar yukleyememistim senin dedigin diger eklenti cakisiyormus onu silince kendi reposundan sorunsuz yuklendi cok tesekkurler kardesim
[automerge]1536348643[/automerge]
kardeşim orjinal reposundan kurmayı denersen sorun olmayacaktır.. Orjinal reposundan dener misin?
Tesekkurler kardesim kendi reposundan sorunsuz yuklendi cok sagolasin iyi aksamlar

Cok sagolasin oldu onceden xarold dan kurmustum bu gun guncelleme geldi guncelleme yapmiyodu sonra tekrar yukleyememistim senin dedigin diger eklenti cakisiyormus onu silince kendi reposundan sorunsuz yuklendi cok tesekkurler kardesim

Ne demek kardeşim.güle güle kullan.tweakleri mümkün olduğunca orijinal repolarından yüklemeye çalış...

Geri