Daha önce satın almış olabilirsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Register bolumunde cracked by bilmem ne yaziyo. Calisiyomu henuz denemedim true yi indirmem lazim daha.
downloading...%99
Daha önce satın almış olabilirsin
Register bolumunde cracked by bilmem ne yaziyo. Calisiyomu henuz denemedim true yi indirmem lazim daha.
downloading...%99
Host dosyasından yapmış olabilirsin host dosyasıyla oynadın mı?![]()
![]()
Bu teruecaller niye inmiyor appstore da. Daire donup duruyor ama inmiyor. Abd kimligim var.
downloading...%99
App admin yükle Truecaller sürüm 8.80.0 indir daha sonra AppStore güncele son sürüme
Burdan indir
![]()
Ekran görüntüsünü paylaşabilir misin? Tam olarak nerde alıyorsun bu hatayı?Herkese Merhabalar
Whoozitpro Aktivasyonum Tamam Truecaller bende zaten aylardır yüklü. fakat unavailable for legal reasons hatası alıyorum sebebini bilen varmı ?
HALLETİM TEŞEKKÜR EDERİMEkran görüntüsünü paylaşabilir misin? Tam olarak nerde alıyorsun bu hatayı?
Nasıl çözdüğünü yazabilirsen, konuya ekleyelim başkaları da faydalansın.HALLETİM TEŞEKKÜR EDERİM
Nasıl çözdüğünü yazabilirsen, konuya ekleyelim başkaları da faydalansın.
Konuya ekliyorum. Bildirdiğin için teşekkürler dostum.App Admin ile 8.80.0 versiyona downgrade yaptım App store'dan Amerika mağazasına geçtim downgrade yapabilmek için geçerken herhangi bir apple store adresi yazdım posta kodu ile. Whoozitpro Lisansımı Transfer ettim yeni cihazıma . sadece 8.80.0 versiyonda çalışıyor
CrackTool3 te whoozit pro görünmüyor bende sen hangi repodan yükledin?çalıştı bende crackli kullanıyorum cracktool3 ile crackledim uygulamayıda indirdim works iphone 8
çalıştı bende crackli kullanıyorum cracktool3 ile crackledim uygulamayıda indirdim works iphone 8