Y ysb Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 25 May 2018 Mesaj 29 Tepkime puanı 5 4 Eki 2018 #1 Cihazı kapattım açtım, jailbreak'i aktif ettim whatsapp açılmıyor hemen atıyor. Tüm wp ile ilgili tweakları sildim ama hala aynı. Ne yapmalıyım?
Cihazı kapattım açtım, jailbreak'i aktif ettim whatsapp açılmıyor hemen atıyor. Tüm wp ile ilgili tweakları sildim ama hala aynı. Ne yapmalıyım?
uydufly Jailbreaking JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 1,896 Tepkime puanı 549 4 Eki 2018 #2 ysb: Cihazı kapattım açtım, jailbreak'i aktif ettim whatsapp açılmıyor hemen atıyor. Tüm wp ile ilgili tweakları sildim ama hala aynı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Anemone kontrol et...
ysb: Cihazı kapattım açtım, jailbreak'i aktif ettim whatsapp açılmıyor hemen atıyor. Tüm wp ile ilgili tweakları sildim ama hala aynı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Anemone kontrol et...
Y ysb Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 25 May 2018 Mesaj 29 Tepkime puanı 5 4 Eki 2018 #3 ÇÖZÜLDÜ [automerge]1538676062[/automerge] uydufly: Anemone kontrol et... Genişletmek için tıkla ... kapatıp açtım telefonu düzeldi
ÇÖZÜLDÜ [automerge]1538676062[/automerge] uydufly: Anemone kontrol et... Genişletmek için tıkla ... kapatıp açtım telefonu düzeldi