Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR 14 May 2019 #1 Whatsapdan birisinin mesajı başka birine gönderinde alıntılanmış gibi iletildi yazısını kaldıran tweak varmi acaba?
Whatsapdan birisinin mesajı başka birine gönderinde alıntılanmış gibi iletildi yazısını kaldıran tweak varmi acaba?
Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR 14 May 2019 #3 hknst: Kopyala yapıştır :) Genişletmek için tıkla ... Bunun icin tweak olmalı ama
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 14 May 2019 #4 Afyonteam: Whatsapdan birisinin mesajı başka birine gönderinde alıntılanmış gibi iletildi yazısını kaldıran tweak varmi acaba? Genişletmek için tıkla ... Watusi içinde ayarlatabilirsin...
Afyonteam: Whatsapdan birisinin mesajı başka birine gönderinde alıntılanmış gibi iletildi yazısını kaldıran tweak varmi acaba? Genişletmek için tıkla ... Watusi içinde ayarlatabilirsin...
Blackcodetech Yetkili Moderatör 14 May 2019 #6 Bulup paylaşırsanız iyi olur aksi halde bu tweaki birisiniz yazması gerekecek
Afyonteam Çalışkan Üye JailbreakTR 14 May 2019 #7 Blackcodetech: Bulup paylaşırsanız iyi olur aksi halde bu tweaki birisiniz yazması gerekecek Genişletmek için tıkla ... abetterW varmış :) buldum [automerge]1557846987[/automerge] Afyonteam: abetterW varmış :) buldum Genişletmek için tıkla ... Foto gönderilerinde fotoya tıklanmıyor O yüzden kaldırdım Son düzenleme: 14 May 2019
Blackcodetech: Bulup paylaşırsanız iyi olur aksi halde bu tweaki birisiniz yazması gerekecek Genişletmek için tıkla ... abetterW varmış :) buldum [automerge]1557846987[/automerge] Afyonteam: abetterW varmış :) buldum Genişletmek için tıkla ... Foto gönderilerinde fotoya tıklanmıyor O yüzden kaldırdım