Çözüldü Watusi ve Roket For Instagramda reklam çilesi.!!

Ferat

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba. Watusi 2 For Whatsapp ve Rocket For İnstagram ... Bu tweak ler yerine reklamsız kullanabileceğim başka tweakler var mı? Ya da reklamları engelleyebileceğim bir yol var mı?
[automerge]1549824290[/automerge]

Merhabalar. Satın alarak reklamlardan kurtulabilirsiniz. Ya da tweet atarak 2 şer gün ileri öteleyebilirsiniz.

Birçok özelleştirme özellik barından iki tane tweak geliştirici tarafından ya onun tanıtımını yaparsın ya da alırsın demiş gayet basit. Kurtulmak için al. Crack başvurursan elma göreceksindir.

Birçok özelleştirme özellik barından iki tane tweak geliştirici tarafından ya onun tanıtımını yaparsın ya da alırsın demiş gayet basit. Kurtulmak için al. Crack başvurursan elma göreceksindir.

Ek bilgi olarak 10.3.2'de cracktool 3 ile crack yapılmaya çalışıldığında elma görünmüyor ama hata verip tweakler çalışmıyor. Silip yeniden yüklendiğinde tekrar çalışıyor. Ben böyle tecrübe ettim :)

Arkadaşlar bende almak istiyorum reklamdan değil destek olmak için fakat sanırım paypal üzerinden oluyor bunun başka bir yolu var mı?

Geri